Több holttestet találtak a Duna alsó szakaszán

Magyar Nemzet   
  Megosztom
Több holttestet találtak a Duna alsó szakaszán

Négynél több holttestet találtak a Duna alsó szakaszán: a holttestek azonosítása most is tart, egyelőre nem lehet biztosan kijelenteni, hogy a Hableány tragédiájának áldozatait találták meg - írja a Magyar Nemzet.

A Magyar Nemzet értesülései szerint több holttestet találtak a Duna Ercsi alatti szakaszán, ami 29 km-re van Budapesttől. Az azonosítás jelenleg is tart, azt nem lehet biztosan tudni, hogy a Hableány tragédiájának áldozatait találták-e meg. A dunai hajóbalesetben 21 ember eltűnt, akiket jelenleg is 158 rendőr keres. A mentési munkálatokat az erős áradás és a Duna sodrása is nehezíti. A Margitszigetnél reggel óta tartanak az előkészületek az esetleges merülésre, a magyar, osztrák és dél-koreai, 37 fős mentőcsapatok közül az utóbbiak fontolgatják a merülést a Dunába. A roncs folyamatosan mozog, eddig egy métert mozdult el déli irányba.

Frissítés:

Gál Kristóf az ORFK szóvivője határozottan cáfolta a 24.hu-nak, hogy holttestek kerültek volna elő Ercsinél. Azt az értesülést viszont megerősítette, hogy találtak egy holttestet Harta térségében. Az ő azonosítása azonban jelenleg is folyik.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

duna

hajóbaleset

hableány

tragédia