Egy malomban gályázik a Csillag Születik egykori győztese

HelloVidék   
  Megosztom
Egy malomban gályázik a Csillag Születik egykori győztese

Utasi Árpi 2007-ben nyerte meg az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorát. Az akkor 14 éves vajdasági fiút a zsűri és a nézők egyaránt a szívükbe zárták. A csantavéri születésű fiú és családja a nyereményautó árából egy öreg házat vett, a pénznyereményből pedig földet vásároltak - írja a femina.hu.

A portál kutatta fel, mi a helyzet a tehetséges szavalóval. Csillag Születik után úgy tűnt a színészet felé veszi az irányt a csantavéri fiúcska. A műsort követően a Veszprémi Petőfi Színházban játszott az Indul a bakterház című darabban - ő kapta a szószátyár Bendegúz szerepét. 2010-ben mesemondónak választotta egy szabadkai kiadó, de 2012 után már nem sokat lehetett tudni az ízes beszédű fiúról. Jelenleg a vajdasági fiú édesanyjával, húgával és nagyszüleivel él Csantavéren - édesapja 2009-ben hunyt el motorbalesetben. Most ő a családfenntartó, így a helyi malomban dolgozik.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csillag születik

utasi árpi

krizbai teca