Hőségriadó: ezekben a megyékben lesz a legforróbb a helyzet

HelloVidék   
  Megosztom
Hőségriadó: ezekben a megyékben lesz a legforróbb a helyzet

A következő napokban egyre jobban fokozódik a hőség, a hét második felében helyenként akár 36-37 fokot is mérhetünk a legmelegebb órákban - adta ki a figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Keddre hőség és zivatar miatt is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • Hőség miatt figyelmeztetést adtak ki Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében.
  • Zivatar miatt Békésben és Hajdú-Bihar megyében van érvényben figyelmeztetés, ahol késő délután, estefelé lehet intenzív csapadék és szélerősödés.

Kedden olyan erős lesz az UV-B sugárzás, hogy akár 20 perc alatt le lehet égni. Az időjárás-előrejelzés szerint kedden derült vagy enyhén felhős lesz az égbolt, csapadék az Alföldön fordulhat elő. Hajnalban 14-20 fok, napközben pedig 29-33 fok várható.

Szerdán tovább melegszik az időjárás, a hajnali 16-21 fokról 30-34 fokra melegszik a levegő napközben. Dél-Magyarországra már másodfokú figyelmeztetést adtak ki. Csütörtökön és pénteken akár 36 fok is lehet, szombatra pedig 37 fokot jósolnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hőség

időjárás

figyelmeztetés

omsz

forróság