Videón az özönvíz: így mosta el az áradás a magyar kisvárost

HelloVidék   
  Megosztom
Videón az özönvíz: így mosta el az áradás a magyar kisvárost

Komoly anyagi károkat okozott a vasárnapi délutáni vihar több megyében, egy baranyai kisvárost például teljesen elmosott az ár.

A vasárnap délutáni viharok komoly anyagi károkat okoztak, Bács-Kiskun és Pest megyébe, este pedig már Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe is riasztották a tűzoltókat kidőlt fák, lefújt tetőcserepek és leszakadt vezetékek miatt.

Soltszentimrén a házak tetejéről lefújta a szél a cserepeket, Bócsán fák borultak az 54-es főútra. Nagybaracskán az úttestre szakadt az elektromos vezeték, Izsákon pedig egy autóra dőlt a fa. Pest megyében Tápiószeléről érkezett a legtöbb riasztás. Komlón a város utcái folyóvá váltak a heves esőzések következtében, mely az alábbi videón is látható:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

áradás

özönvíz

komló

baranya

eső

csapadék

zápor

zivatar