Videón az özönvíz: így mosta el az áradás a magyar kisvárost

HelloVidék   
  Megosztom
Videón az özönvíz: így mosta el az áradás a magyar kisvárost

Komoly anyagi károkat okozott a vasárnapi délutáni vihar több megyében, egy baranyai kisvárost például teljesen elmosott az ár.

A vasárnap délutáni viharok komoly anyagi károkat okoztak, Bács-Kiskun és Pest megyébe, este pedig már Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe is riasztották a tűzoltókat kidőlt fák, lefújt tetőcserepek és leszakadt vezetékek miatt.

Soltszentimrén a házak tetejéről lefújta a szél a cserepeket, Bócsán fák borultak az 54-es főútra. Nagybaracskán az úttestre szakadt az elektromos vezeték, Izsákon pedig egy autóra dőlt a fa. Pest megyében Tápiószeléről érkezett a legtöbb riasztás. Komlón a város utcái folyóvá váltak a heves esőzések következtében, mely az alábbi videón is látható:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

áradás

özönvíz

komló

baranya

eső

csapadék

zápor

zivatar