Hihetetlen formát öltött a vihar: Balaton alakú zivatarlánc tartott a magyar tenger felé!

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen formát öltött a vihar: Balaton alakú zivatarlánc tartott a magyar tenger felé!

Érdekes formát produkált a vihar tegnap: egy rövid időre a Balaton alakja is kirajzolódott nyugaton, egy radarképen - szúrta ki a HelloVidék az Időkép Facebook bejegyzését.

Tegnap a Balaton alakja is kirajzolódott egy kis időre nyugaton, az Időkép radarképén. A poszt szerint a felszínen felhőszakadással, széllel, néhol jégesővel érkezik a vihar.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

vihar

időjárás

radarkép