Bokáig érő jég esett az Alföldön: képeken a katasztrófa!

hvg.hu   
  Megosztom
Bokáig érő jég esett az Alföldön: képeken a katasztrófa!

Vasárnap késő délután egy szupercella érte el a délkeleti országrészt, amely jégesővel kísért felhőszakadást, viharos szelet hozott az Alföld ezen részére. Ez a váratlan jégverés a teheneket is megdöbbentette – írja a hvg.hu.

Nagy felhőszakadással érte el Békéscsaba térségét a zivatar vasárnap, melyhez jégeső is társult. Mezőberényben az Időkép 37 mm csapadékot regisztrált az elvonuló zivatar után.

A környéken rövid idő alatt jelentős mennyiség gyűlt össze a cseresznyényi és attól kisebb jégszemekből, ami beborította a kerteket és az utcákat is. Szeged környékén is hasonló volt a helyzet, Makón a Facebookra feltöltött képek szerint a teheneket is meglepte a váratlan nyári jégeső.

Fotó: Facebook / Makón élek

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jégeső

vihar

alföld

időjárás

jég

makó

mezőberény