Beütött az orvoshiány: ezekben a kórházakban állhat le a szakrendelés

HelloVidék   
  Megosztom
Beütött az orvoshiány: ezekben a kórházakban állhat le a szakrendelés

Az ország több pontján is leállnak az egészségügyi szakrendelések a nyári szabadságolások miatt – értesült az RTL Klub. Az egészségügyért felelős szaktárca szerint azonban a betegellátás folyamatos nyáron is.

Az RTL Klub információi szerint Kazincbarcikán két hónapig nem fogadják a betegeket a belgyógyászati rendelőben. A kórház más szakrendelésén is többhetes leállással számolnak, mert nincsenek helyettesítő orvosok.

Az urológiai és a bőrgyógyászati szakrendelések szünetelnek augusztusban a gyöngyösi kórházban, Gyulán pedig a bőrgyógyászati rendelés szünetel a nyári szabadságolások miatt. Egy orvos elmondása szerint egyre aggasztóbb méreteket ölt az orvoshiány, ami a nyári szabadságolások idején a legszembetűnőbb.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

orvoshiány

szabadság

szakrendelés

kórház

orvos

beteg

betegellátás

egészségügy

egészség