Beütött az orvoshiány: ezekben a kórházakban állhat le a szakrendelés

HelloVidék   
  Megosztom
Beütött az orvoshiány: ezekben a kórházakban állhat le a szakrendelés

Az ország több pontján is leállnak az egészségügyi szakrendelések a nyári szabadságolások miatt – értesült az RTL Klub. Az egészségügyért felelős szaktárca szerint azonban a betegellátás folyamatos nyáron is.

Az RTL Klub információi szerint Kazincbarcikán két hónapig nem fogadják a betegeket a belgyógyászati rendelőben. A kórház más szakrendelésén is többhetes leállással számolnak, mert nincsenek helyettesítő orvosok.

Az urológiai és a bőrgyógyászati szakrendelések szünetelnek augusztusban a gyöngyösi kórházban, Gyulán pedig a bőrgyógyászati rendelés szünetel a nyári szabadságolások miatt. Egy orvos elmondása szerint egyre aggasztóbb méreteket ölt az orvoshiány, ami a nyári szabadságolások idején a legszembetűnőbb.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

orvoshiány

szabadság

szakrendelés

kórház

orvos

beteg

betegellátás

egészségügy

egészség