Beütött az orvoshiány: ezekben a kórházakban állhat le a szakrendelés

HelloVidék   
  Megosztom
Beütött az orvoshiány: ezekben a kórházakban állhat le a szakrendelés

Az ország több pontján is leállnak az egészségügyi szakrendelések a nyári szabadságolások miatt – értesült az RTL Klub. Az egészségügyért felelős szaktárca szerint azonban a betegellátás folyamatos nyáron is.

Az RTL Klub információi szerint Kazincbarcikán két hónapig nem fogadják a betegeket a belgyógyászati rendelőben. A kórház más szakrendelésén is többhetes leállással számolnak, mert nincsenek helyettesítő orvosok.

Az urológiai és a bőrgyógyászati szakrendelések szünetelnek augusztusban a gyöngyösi kórházban, Gyulán pedig a bőrgyógyászati rendelés szünetel a nyári szabadságolások miatt. Egy orvos elmondása szerint egyre aggasztóbb méreteket ölt az orvoshiány, ami a nyári szabadságolások idején a legszembetűnőbb.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

orvoshiány

szabadság

szakrendelés

kórház

orvos

beteg

betegellátás

egészségügy

egészség