Már 5000 összegyűlt: ceruzagyűjtést szerveztek rászoruló gyerekeknek

HelloVidék   
  Megosztom
Már 5000 összegyűlt: ceruzagyűjtést szerveztek rászoruló gyerekeknek

A Mátrix Közhasznú Alapítvány íróeszközökkel, színessel, grafittal, tollal támogatja azokat a 6-13 év közötti gyermekes családokat, akiknél az iskolakezdéshez ez hiányzik a teljességhez.

A kezdeményezés célja az esélyegyenlőség támogatása. Összesen ötezer íróeszköz áll az alapítványnál rendelkezésre, a legtöbb adomány vadonatúj, melyet korábban lelkes gyermekekkel közösen gyűjtött a szervezet – olvasható a Mátrix Közhasznú Alapítvány közleményében.

A jelentkezés menete:

Postai levélben 2019. szeptember 6-ig lehet írni a Mátrix Alapítványnak a 6720 Szeged, Arany János utca 7. címre, a levélben a kisgyermekek számát és a pontos nevet, címet kell megadni. A szervezet a támogatottaknak országszerte személyesen viszi ki vagy postázza a támogatásokat. Családokon kívül iskolák és családsegítők is kérhetnek írószert.

Segíts Te is egy ceruzával!

A támogatói program szeretettel várja segítők íróeszköz felajánlásait. Aki anyagilag tudja támogatni a program költségeit, az megteheti a Mátrix Közhasznú Alapítvány 11735005-20510350 -es számlaszámára vagy az info@matrixalapitvany.hu PayPal-ra utalással.

A belföldről hívható 13600 -as adományvonalon a 22-es kód megadásával 500 forint juttatható el a segítőkhöz. A legapróbb felajánlás is óriási segítség. Bővebb információ a kezdeményezésről itt olvasható. A szervezők a helyi közösségek összefogását is örömmel fogadják.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jótékonyság

iskolakezdés

iskola

gyerekek

diákok

ceruza

íróeszköz