Már 5000 összegyűlt: ceruzagyűjtést szerveztek rászoruló gyerekeknek

HelloVidék   
  Megosztom
Már 5000 összegyűlt: ceruzagyűjtést szerveztek rászoruló gyerekeknek

A Mátrix Közhasznú Alapítvány íróeszközökkel, színessel, grafittal, tollal támogatja azokat a 6-13 év közötti gyermekes családokat, akiknél az iskolakezdéshez ez hiányzik a teljességhez.

A kezdeményezés célja az esélyegyenlőség támogatása. Összesen ötezer íróeszköz áll az alapítványnál rendelkezésre, a legtöbb adomány vadonatúj, melyet korábban lelkes gyermekekkel közösen gyűjtött a szervezet – olvasható a Mátrix Közhasznú Alapítvány közleményében.

A jelentkezés menete:

Postai levélben 2019. szeptember 6-ig lehet írni a Mátrix Alapítványnak a 6720 Szeged, Arany János utca 7. címre, a levélben a kisgyermekek számát és a pontos nevet, címet kell megadni. A szervezet a támogatottaknak országszerte személyesen viszi ki vagy postázza a támogatásokat. Családokon kívül iskolák és családsegítők is kérhetnek írószert.

Segíts Te is egy ceruzával!

A támogatói program szeretettel várja segítők íróeszköz felajánlásait. Aki anyagilag tudja támogatni a program költségeit, az megteheti a Mátrix Közhasznú Alapítvány 11735005-20510350 -es számlaszámára vagy az info@matrixalapitvany.hu PayPal-ra utalással.

A belföldről hívható 13600 -as adományvonalon a 22-es kód megadásával 500 forint juttatható el a segítőkhöz. A legapróbb felajánlás is óriási segítség. Bővebb információ a kezdeményezésről itt olvasható. A szervezők a helyi közösségek összefogását is örömmel fogadják.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jótékonyság

iskolakezdés

iskola

gyerekek

diákok

ceruza

íróeszköz