Szegediek, figyelem: itt gyűjtik az elektronikai hulladékot szombaton

HelloVidék   
  Megosztom
Szegediek, figyelem: itt gyűjtik az elektronikai hulladékot szombaton

A nagy érdeklődésre tekintettel 2019. október 19-én, szombaton 8-17 óráig Szegeden, a Rákóczi tér 1. szám előtt ismét elektronikai hulladékgyűjtés lesz - írta közleményében a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

Az akcióban a lakosok megválhatnak a kommunális hulladékba nem kidobható, már használhatatlan:

  • számítástechnikai eszközöktől (pl. számítógép, telefon, mobiltelefonstb.);
  • háztartási kisgépektől (pl. vasaló, hajszárító, konyhai robotgép stb.);
  • szórakoztató elektronikai eszközöktől (pl. televízió készülék, rádió, hordozhatózenelejátszó stb.);
  • elemektől, fényforrásoktól (izzók, fénycsövekstb.) is.

Ezekben az eszközökben olyan veszélyes anyagok találhatóak, amelyek ha a kukába kerülnek és a kommunális hulladékkal megegyező utat járnak be, akkor a bennük található veszélyes anyagok a csapadékvíz hatására kimosódhatnak vagy égetés során a levegőbe juthatnak, ezáltal pedig veszélyeztethetik a környezetet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

elektronikai hulladék

hulladék

szeged

szombat

hulladékgyűjtés

veszélyes hulladék