Ezt jobb, ha nem veszed meg: szalmonellával fertőzött terméket vont ki a forgalomból az Aldi

MTI   
  Megosztom
Ezt jobb, ha nem veszed meg: szalmonellával fertőzött terméket vont ki a forgalomból az Aldi

Szalmonellával fertőzött mandulát vont ki a forgalomból az Aldi - közölte honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Az Aldi tájékoztatókat helyezett el üzleteiben és honlapján. A termék bármelyik áruházba visszavihető, az üzletlánc blokk nélkül is visszatéríti vételárát.

A visszahívott termék a 200 grammos kiszerelésű Happy Harvest egész mandula. Minőségmegőrzési ideje: 2020.04.22. és 2020.04.23.

- írták.

Forrás: NébihForrás: Nébih

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy ha az érintett termékből vásároltak, ne használják fel. Mint mondták, a Salmonella baktérium súlyos, lázzal, hasmenéssel, hányással járó gyomor- és bélrendszeri megbetegedést okozhat.

A sütés, főzés a baktériumot elpusztítja, ezért csak a nyersen felhasznált őrölt mandula fogyasztása jelenthet egészségi kockázatot

- tették hozzá.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szalmonella

mandula

étel

aldi

étel

fertőző

fertőzés

élelmiszer

nemzeti élelmiszerlánc biztonsági hivatal