Durva volt a hétvége az utakon: 4-en meghaltak, több mint 150-en megsérültek

HelloVidék   
  Megosztom
Durva volt a hétvége az utakon: 4-en meghaltak, több mint 150-en megsérültek

A rendőrség szomorú statisztikát tett közé, amiből kiderül, egymást érték a balesetek a harmadik adventi hétvégén. 36 ittas vezetőt állítottak elő, emellett 89 körözött személyt elkaptak, 352 embert pedig tetten értek bűncselekményt elkövetése közben.

Sokkoló adatokat tett közzé a rendőrség a hétvégi közúti balesetekről. Azt írják, a december 13-án 0 és 2019. december 15-én 24 óra közötti időszakban összesen 153 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Összesen 609 személyt fogtak el, közülük 89-et az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 352 személyt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 628 személyt állítottak elő, köztük 330-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, további 36 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 311 esetben foganatosítottak.

Ezen a három napon a rendőrök és katonák 246 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 85 főt megakadályoztak abban, hogy az ország területére illegálisan belépjen. Magyarország területén 39 határsértőt fogtak el a rendőrök. 6 ellen embercsempészés miatt, további 6 személlyel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

közúti baleset

halálos baleset

autóbaleset

rendőrség