Idén nem lesz durrogtatás: mutatjuk, hol marad el a szilveszteri tűzijátékozás

hvg.hu   
  Megosztom
Idén nem lesz durrogtatás: mutatjuk, hol marad el a szilveszteri tűzijátékozás

Több magyar településen is elmarad idén a szilveszteri tűzijátékozás - írja a HVG.

Ahogy a portál írja, a miskolci polgármester a Facebookon közölte a hírt a város lakóival, hogy az állatok védelmében idén nem tartanak önkormányzati tűzijátékot.

Miskolcon az idén is tűzijáték nélkül köszöntjük az új évet. Ezzel is hozzájárulva, hogy négylábú kedvenceink ne rettegésben töltsék a szilvesztert. Arra kérek mindenkit, gondoljunk rájuk is az év utolsó nagy ünnepén! A petárdára költött pénznek jobb helye is van

- írta Veres Pál.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzijáték

szilveszter

petárda