Idén nem lesz durrogtatás: mutatjuk, hol marad el a szilveszteri tűzijátékozás

hvg.hu   
  Megosztom
Idén nem lesz durrogtatás: mutatjuk, hol marad el a szilveszteri tűzijátékozás

Több magyar településen is elmarad idén a szilveszteri tűzijátékozás - írja a HVG.

Ahogy a portál írja, a miskolci polgármester a Facebookon közölte a hírt a város lakóival, hogy az állatok védelmében idén nem tartanak önkormányzati tűzijátékot.

Miskolcon az idén is tűzijáték nélkül köszöntjük az új évet. Ezzel is hozzájárulva, hogy négylábú kedvenceink ne rettegésben töltsék a szilvesztert. Arra kérek mindenkit, gondoljunk rájuk is az év utolsó nagy ünnepén! A petárdára költött pénznek jobb helye is van

- írta Veres Pál.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzijáték

szilveszter

petárda