Nyilvánossá tették: minden megyében van koronavírusos beteg, itt a legmagasabb a számuk

Index   
  Megosztom
Nyilvánossá tették: minden megyében van koronavírusos beteg, itt a legmagasabb a számuk

Nyilvánossá tették kedd éjszaka egy statikus térképen a koronavirus.gov.hu oldalon, hogy megyékre bontva hol mennyi igazolt koronavírus-fertőzött található. Magyarországon eddig semmilyen részletes adatot nem közöltek a járványról, csak a fertőzöttek állampolgárságáról számoltak be - írja az Index.

Ahogy a portál írja, az oldalon közzétett térképről jól látszik, hogy jelenleg a 525 esetből

  • a legtöbb Budapesten van, itt található a fertőzöttek majdnem fele, 232 fő (további 98 pedig Pest megyében).
  • Ezután Szabolcs-Szatmár-Bereg és Győr-Moson-Sopron megyékben van a legtöbb fertőzött, 25 és 26 fő.
  • A legkevesebb fertőzés, mindössze három, Heves megyében fordult elő.

Szemügyre véve a jelenlegi adatokat, az látszik, hogy mennyivel magasabb a koronavírus elterjedése Budapesten, mint az ország többi részén. A fertőzöttek száma a főváros mellett Pest, Baranya és Győr-Moson-Sopron megyében haladja meg az 5-öt, Heves mellett Borsod-Abaúj-Zemplén és Békés megyében viszont az 1-et sem éri el.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

megyék

megye