Vidéken terjeszkedik a Tesco: 96 újabb településre szállítanak házhoz

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéken terjeszkedik a Tesco: 96 újabb településre szállítanak házhoz

Három újabb településen és vonzáskörzetükben indította el internetes bevásárlási szolgáltatását a Tesco. A most bekapcsolt miskolci, tatabányai és szombathelyi régiók 96 településével együtt immár az ország 214 különböző pontjáról kérhetnek házhozszállítást az áruházlánc vásárlói. A Tesco Online Bevásárlás így országosan összesen közel 1,7 millió háztartás számára érhető el, és az eddigiek mellett további 85 munkatárs számára biztosít munkalehetőséget.

Mától a Miskolcon, Tatabányán és Szombathelyen, valamint a környező 93 településen élők is intézhetik bevásárlásaikat online a Tescónál. A megrendeléseket az első időszakban a három megyeszékhelyen üzemelő áruházak átvételi pontjaira lehet kérni. Hamarosan azonban elindul a házhozszállítás is 12 autóval és 85 munkatárssal. Az eddigi mintegy 1,5 millión túl így további közel 220 ezer háztartás élhet a kényelmes és gyors vásárlás lehetőségével.

Fontos számunkra – különösen a jelenlegi, rendkívüli helyzetben –, hogy mindenkit el tudjunk látni élelmiszerrel. Egyre nagyobb igény van most az otthonokba történő kiszállításra, ezért különösen büszke vagyok rá, hogy három megyében, 85 új munkatárssal is bővült Online Bevásárlás szolgáltatásunk csapata. Nemrég bevezetett Tesco Doboz szolgáltatásunkkal pedig a lefedettségi területünkön kívül lakókhoz is el tudjuk juttatni a nélkülözhetetlen tartós élelmiszereket

– mondta Pártos Zsolt, a cég Magyarország ügyvezető igazgatója.

A felhasználók a bevasarlas.tesco.hu oldalon vagy a Tesco Bevásárlás (Androidon és iOS-en is elérhető) alkalmazásban tudják összeállítani a rendelésüket közel 14 ezer féle termék közül válogatva, amelyet akár három hétre előre is leadhatnak. A kiszállítást reggel 8 és este 10 óra közötti időpontra kérhetik majd kétórás idősávok kiválasztásával. A bevásárlási asszisztensek a kiválasztott termékeket a miskolci Szentpéteri kapui Tesco extra, a szombathelyi Zanati utcai

Tesco hipermarket, ill. a tatabányai Bláthy Ottó utcai Tesco hipermarket áruházakban készítik össze, amelyeket megyénként négy autóval fognak kiszállítani a vevőknek. A válogatás és a „kosár” feltöltése tehát ugyanúgy zajlik, mint személyes vásárláskor.

Az érvényben lévő korlátozásokkal összhangban az áruházlánc az új területeken is biztonságos kiszállítást garantál. A személyes érintkezés minimálisra csökkentése érdekében a rendeléseket jelenleg csak online fizetéssel lehet kiegyenlíteni, és a termékeket az áruházlánc munkatársa egy telefonon előre megbeszélt helyen teszi majd le a vásárló otthonában.

Az üzletlánc 2013-ban Budapesten, a versenytársak között elsőként indította el házhozszállítási szolgáltatását. Azóta az áruházlánc több mint 5 millió rendelést teljesített 1,5 millió különböző címre, ahova csaknem 20 millió megtett kilométer során 250 millió terméket szállított ki.

Hogy pontosan mely településeken érhető el mostantól a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatása, azt az irányítószám megadásával bárki könnyedén ellenőrizheti az áruház oldalán.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tesco

házhoz szállítás

szállítás

bevásárlás

bevásárlóközpont

kiszállítás

üzlet

tatabánya

miskolc

szombathely