Ezt az édességet hívta vissza az Aldi: nehogy megedd, penészes lehet!

MTI   
  Megosztom
Ezt az édességet hívta vissza az Aldi: nehogy megedd, penészes lehet!

A hatóság arra kéri a vásárlókat, hogy a visszahívott terméket ne egyék meg. A termék vételárát pedig blokk nélkül visszatérítik.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívta a 180 grammos szilvás Manner puszedli (Powidl Knöpfe) termék egyes tételeit, mert ezekben

- közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal hétfőn. A Nébih honlapján ismertetik a visszahívott termék azonosító adatait.

Az Aldi az üzletekben és honlapján felhívást helyezett ki a vásárlók tájékoztatására, a termék vételárát pedig blokk nélkül visszatéríti.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

aldi

termékvisszahívás

édesség

puszedli