Koronavírus-járvány: Miskolc polgármestere is házi karanténban van

MTI   
  Megosztom
Koronavírus-járvány:  Miskolc polgármestere is házi karanténban van

Házi karanténba került Veres Pál, Miskolc polgármestere, miután találkozott egy igazoltan koronavírus-fertőzött emberrel, így - a hivatalos eljárási rend szerint - szerdától otthon folytatja munkáját - tájékoztatta a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

A polgármesternek fertőzésre utaló tünetei nincsenek, az elmúlt napokban is betartotta a kormány és a város jegyzője által előírt szigorú járványügyi szabályokat

- írták.

A közlemény kitér arra is, hogy a hivatalos eljárásrend szerint a polgármester a tíznapos karantén után automatikusan Covid-19-mentesnek minősülne, de - felelősséget érezve a hivatal dolgozói, valamint azok iránt, akikkel az elmúlt napokban találkozott - tesztelteti magát.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

miskolc

polgármester

koronavírus-fertőzés