Koronavírus-járvány: Miskolc polgármestere is házi karanténban van

MTI   
  Megosztom
Koronavírus-járvány:  Miskolc polgármestere is házi karanténban van

Házi karanténba került Veres Pál, Miskolc polgármestere, miután találkozott egy igazoltan koronavírus-fertőzött emberrel, így - a hivatalos eljárási rend szerint - szerdától otthon folytatja munkáját - tájékoztatta a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

A polgármesternek fertőzésre utaló tünetei nincsenek, az elmúlt napokban is betartotta a kormány és a város jegyzője által előírt szigorú járványügyi szabályokat

- írták.

A közlemény kitér arra is, hogy a hivatalos eljárásrend szerint a polgármester a tíznapos karantén után automatikusan Covid-19-mentesnek minősülne, de - felelősséget érezve a hivatal dolgozói, valamint azok iránt, akikkel az elmúlt napokban találkozott - tesztelteti magát.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

miskolc

polgármester

koronavírus-fertőzés