Elhunyt a nyíregyházi kórház főigazgatója: koronavírus-fertőzés miatt kezelték Budapesten

HelloVidék   
  Megosztom
Elhunyt a nyíregyházi kórház főigazgatója: koronavírus-fertőzés miatt kezelték Budapesten

Szerdán meghalt Dr. Adorján Gusztáv, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója – erősítette meg a hírt a Telexnek Vitkai Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház szóvivője.

Ahogy a portál írja, Dr. Adorján Gusztávot október elején szállították Budapestre, mert koronavírus-fertőzése miatt kórházi ellátásra szorult és állapota súlyos lett. Az igazgató 66 éves volt.

A korábbi hírek szerint az igazgató kontaktkutatása megtörtént, közvetlen munkatársai nem kapták el a vírust. Az igazgató feladatait Dr. Adorján betegsége alatt az intézmény főigazgató-helyettese vette át.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyíregyháza

szabolcs-szatmár-bereg megye

szabolcs-szatmár-bereg megyei-kórházak és egyetemi oktatókórház

kórház

igazgató

koronavírus

koronavírus-járvány