Rendkívüli tanítási szünet a szolnoki iskolában: újabb osztályok kerültek karanténba

HelloVidék   
  Megosztom
Rendkívüli tanítási szünet a szolnoki iskolában: újabb osztályok kerültek karanténba

A szoljon.hu számolt be arról, hogy információik szerint a Szandaszőlősi Általános Iskolában az egyik pedagógiai asszisztens pozitív covidos tesztje miatt, illetve a vele való érintettség, a kontaktlehetőség okán négy osztály esetében tíznapos otthoni karantén-intézkedést, egy alsós osztály esetében pedig rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el.

Ahogy a portál írja, érdeklődésükre megerősítette a Szolnoki Tankerületi Központ igazgatója is a történteket.

A karanténba helyezett diákok egyike sem produkált a koronavírus-járványra jellemző tüneteket. Számukra az őszi szünetig néhány napig még tart a házi digitális oktatás

- mondta a lapnak Szutorisz-Szügyi Csongor.

Kiemelték továbbá, hogy a rendkívüli tanítási szünetet azért rendelték el az egyetlen alsós osztálynál, mert ugyan ezen tanulóknál sem bizonyított a fertőzöttség, ám a távoktatásra ők még nem készültek fel teljesen. Az intézkedés az őszi szünet végéig tart.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus