Rendkívüli tanítási szünet a szolnoki iskolában: újabb osztályok kerültek karanténba

HelloVidék   
  Megosztom
Rendkívüli tanítási szünet a szolnoki iskolában: újabb osztályok kerültek karanténba

A szoljon.hu számolt be arról, hogy információik szerint a Szandaszőlősi Általános Iskolában az egyik pedagógiai asszisztens pozitív covidos tesztje miatt, illetve a vele való érintettség, a kontaktlehetőség okán négy osztály esetében tíznapos otthoni karantén-intézkedést, egy alsós osztály esetében pedig rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el.

Ahogy a portál írja, érdeklődésükre megerősítette a Szolnoki Tankerületi Központ igazgatója is a történteket.

A karanténba helyezett diákok egyike sem produkált a koronavírus-járványra jellemző tüneteket. Számukra az őszi szünetig néhány napig még tart a házi digitális oktatás

- mondta a lapnak Szutorisz-Szügyi Csongor.

Kiemelték továbbá, hogy a rendkívüli tanítási szünetet azért rendelték el az egyetlen alsós osztálynál, mert ugyan ezen tanulóknál sem bizonyított a fertőzöttség, ám a távoktatásra ők még nem készültek fel teljesen. Az intézkedés az őszi szünet végéig tart.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus