Hihetetlen rekord: Gyurta Dánielnél is gyorsabban úszik a nyírbátori fiú

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen rekord: Gyurta Dánielnél is gyorsabban úszik a nyírbátori fiú

Antal Dávid végig hidegvérrel tempózott, saját bevallása szerint minél nagyobb a tét, annál kevésbé izgul. A most felállított csúcsra az edzője sem számított.

Egy 12 éves nyírbátori fiú megdöntötte Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó csaknem 20 éves korosztályos rekordját. 400 méter gyorson úszott csúcsidőt a kiskamasz. Antal Dávid végig hidegvérrel tempózott, azt mondta, ilyenkor - hogy ne unatkozzon - a kedvenc dalait szokta dúdolni.

Dávid 7 éve úszik, eredetileg azért kezdte, mert lúdtalpas lett. A most felállított csúcsra még az edzője sem számított, számolt be az RTL Klub híradója.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyurta dániel

rekord

nyírbátor

antal dávid

úszás