Hihetetlen rekord: Gyurta Dánielnél is gyorsabban úszik a nyírbátori fiú

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen rekord: Gyurta Dánielnél is gyorsabban úszik a nyírbátori fiú

Antal Dávid végig hidegvérrel tempózott, saját bevallása szerint minél nagyobb a tét, annál kevésbé izgul. A most felállított csúcsra az edzője sem számított.

Egy 12 éves nyírbátori fiú megdöntötte Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó csaknem 20 éves korosztályos rekordját. 400 méter gyorson úszott csúcsidőt a kiskamasz. Antal Dávid végig hidegvérrel tempózott, azt mondta, ilyenkor - hogy ne unatkozzon - a kedvenc dalait szokta dúdolni.

Dávid 7 éve úszik, eredetileg azért kezdte, mert lúdtalpas lett. A most felállított csúcsra még az edzője sem számított, számolt be az RTL Klub híradója.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyurta dániel

rekord

nyírbátor

antal dávid

úszás