Csattanó maszlaggal szennyezett élelmiszert hívtak vissza: nehogy megedd, ha vettél!

MTI   
  Megosztom
Csattanó maszlaggal szennyezett élelmiszert hívtak vissza: nehogy megedd, ha vettél!

Kérik a vásárlókat, hogy ezen terméket ne fogyasszák el, hanem mielőbb vigyék vissza az áruházakba, ahol a termék teljes vételárát megtérítik a vevőszolgálatokon, blokk nélkül is.

Zárolta és visszahívta a vásárlóktól az Auchan Magyarország Kft. az 500 grammos kiszerelésű nagy szemű zabpelyhét, mert a termék idegen növényi anyaggal, feltehetően csattanó maszlaggal szennyezett - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal csütörtökön. Az Auchan honlapján megjelent tájékoztatás szerint a visszahívás a 2021. december 17-ig tartó minőségmegőrzési idővel rendelkező, 5999086429582-es EAN kódú és 200330/470-ás tételazonosítójú terméket érinti.

A Nébih közlése alapján a termék származási országa Lengyelország, forgalmazója pedig az Auchan Magyarország Kft. A hivatal közölte:

Szájszárazságot, pupillatágulást, szívritmuszavart és egyéb idegrendszeri tüneteket okozhat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

termékvisszahívás

auchan

zabpehely

csattanó maszlag