A sült csirkecomb hány kalória? A grill csirkecomb kalória tartalma és a rántott csirkecomb kalória tartalma

HelloVidék   
  Megosztom
A sült csirkecomb hány kalória? A grill csirkecomb kalória tartalma és a rántott csirkecomb kalória tartalma

Grill csirkecomb kalória, rántott csirkecomb kalória, csirkecomb filé kalória: egy csirkecomb hány kalória? Tudd meg, hány kalória egy csirkecomb, ha diétázol!

A csirkecomb az egyik legegyszerűbben elkészíthető és legolcsóbban beszerezhető állati eredetű alapanyag, ami minden magyar család konyhájában nagy gyakorisággal megfordul, hiszen újramelegítve is nagyon finom, illetve nem túl magas a csirkecomb kalória tartalma sem. Diéta idején a fogyókúrázók egyik legfontosabb feladata a kalóriák számolása: mindenképpen érdemes tudnunk, hogy mikor, mennyi kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mennyi az egyes ételek tápértéke, hogyan kalkuláljunk az elfogyasztásukkal.

Azzal semmiképpen sem árulunk el nagy titkot, ha megmondjuk, hogy a csirkecomb kalória tartalma, vagyis a hús tápértéke nem olyan magas (csirkecomb filé kalória érték), így ezt az ételt nyugodtan ehetjük bármilyen napszakban, persze nem mindegy, hogy milyen mennyiségben! Figyeljünk oda arra is, hogy a csirkehús hogyan van elkészítve, ugyanis a csirkecomb kalória magasabb, ha az sok zsiradékban, vagy rántva van kisütve!

Nézzük, hány kalória egy csirkecomb, mennyi a grill csirkecomb kalória, a sült csirkecomb kalória, illetve a rántott csirkecomb kalória! Minden értékkel csirkecomb filé kalória formájában számoljunk, hiszen a csontokat nem szokás elfogyasztani! A következő csirkecomb filé kalória értékek 150 grammos húsokra vonatkoznak, bőrrel együtt:

Főtt csirkecomb kalória tartalom

  • Egy csirkecomb hány kalória? 291 kcal

Sült csirkecomb kalória tartalom

  • Egy sült csirkecomb hány kalória? 348 kcal

Grill csirkecomb kalória tartalom

  • Egy grill csirkecomb hány kalória? 312 kcal

Rántott csirkecomb kalória tartalom

  • Egy rántott csirkecomb hány kalória? 367 kcal

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

csirkecomb

csirkehús

hús

kalória

diéta

fogyókúra