Brutális razzia a siófoki aranyparton: videón a rengeteg rendőr

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális razzia a siófoki aranyparton: videón a rengeteg rendőr

A fokozott rendőri jelenlét ellenére is a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség július 2. és július 5. között hat esetben intézkedtek garázdaság, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

Siófokon összehangolt ellenőrzést tartottak a helyi rendőrök. Nyáron a városba szórakozni érkezők száma jelentősen megduzzad - írta meg a police.hu.

Elszabadultak az indulatok

Ezen a hétvégén nem mindenki szórakozott békésen, a rendőröknek számos garázdaság miatt kellett intézkedniük Siófokon. Pénteken egy feldühödött férfi rugdalta meg egy gépjármű szélvédőjét egy forgalmas gyorsétterem előtt, amely a jelenlévőkben megbotránkozást és riadalmat keltett. Szombaton, a belvárosban egy közlekedési affér miatt késsel fenyegetőzött két férfi, ami végül verekedéssé torkollott, a Petőfi sétányon pedig egy férfi és egy nő bántalmazott egy másik párt. Vasárnap hajnalban a sétányon három garázdaság is történt, az egyik helyszínen az indulatokat közel negyven rendőr tudta csak megfékezni, onnan hét személyt állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók a hétvégi garázdaságokkal összefüggésben egyelőre tíz személyt hallgattak ki gyanúsítottként, közülük öt főt vettek bűnügyi őrizetbe.

Fokozottabb rendőri jelenlét van

Ebben a nyári időszakban mindig is fokozott volt a rendőri jelenlét a Balaton-parti városban, most hétvégén is több tucat rendőr járta éjjel Siófok utcáit. A Petőfi sétányon, ahol 606 főt igazoltattak, és több prostituáltat, illegális árusokat, és ittas sofőröket fogtak el

Címlapkép forrása: Police.hu

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

siófok

rendőrség

razzia

lopás

bűncselekmény

balaton -part