Brutális razzia a siófoki aranyparton: videón a rengeteg rendőr

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális razzia a siófoki aranyparton: videón a rengeteg rendőr

A fokozott rendőri jelenlét ellenére is a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség július 2. és július 5. között hat esetben intézkedtek garázdaság, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

Siófokon összehangolt ellenőrzést tartottak a helyi rendőrök. Nyáron a városba szórakozni érkezők száma jelentősen megduzzad - írta meg a police.hu.

Elszabadultak az indulatok

Ezen a hétvégén nem mindenki szórakozott békésen, a rendőröknek számos garázdaság miatt kellett intézkedniük Siófokon. Pénteken egy feldühödött férfi rugdalta meg egy gépjármű szélvédőjét egy forgalmas gyorsétterem előtt, amely a jelenlévőkben megbotránkozást és riadalmat keltett. Szombaton, a belvárosban egy közlekedési affér miatt késsel fenyegetőzött két férfi, ami végül verekedéssé torkollott, a Petőfi sétányon pedig egy férfi és egy nő bántalmazott egy másik párt. Vasárnap hajnalban a sétányon három garázdaság is történt, az egyik helyszínen az indulatokat közel negyven rendőr tudta csak megfékezni, onnan hét személyt állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók a hétvégi garázdaságokkal összefüggésben egyelőre tíz személyt hallgattak ki gyanúsítottként, közülük öt főt vettek bűnügyi őrizetbe.

Fokozottabb rendőri jelenlét van

Ebben a nyári időszakban mindig is fokozott volt a rendőri jelenlét a Balaton-parti városban, most hétvégén is több tucat rendőr járta éjjel Siófok utcáit. A Petőfi sétányon, ahol 606 főt igazoltattak, és több prostituáltat, illegális árusokat, és ittas sofőröket fogtak el

Címlapkép forrása: Police.hu

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

siófok

rendőrség

razzia

lopás

bűncselekmény

balaton -part