A rendőrség nyomoz: kieshetett egy beteg a zalaegerszegi kórház ablakán

HelloVidék   
  Megosztom
A rendőrség nyomoz: kieshetett egy beteg a zalaegerszegi kórház ablakán

Kieshetett az ablakon egy beteg a Zala Megyei Szent Rafael Kórház külső kórházaként működő Pózvai kórház néven ismert intézményből - értesült az esetről a Telex.

Ahogy a portál beszámolt róla, a rendőrség megkeresésükre annyit közölt, hogy Zalaegerszegen, a Pózva utcai kórházban „az egyik beteget az épület előtt a földön találták meg”. Illetve közölték azt is, hogy az esettel kapcsolatban a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást.

A lap arról is érdeklődött, hogy értesülésük szerint a zavart beteg előző nap, kedden már elbóklászott az intézményből, és rendőrökkel kerestette a kórház, viszont erre a kérdésre nem adott érdemi választ a megyei rendőrség.

Az esettel kapcsolatban a kórházat is megkeresték, de érdeklődésükre egyelőre nem érkezett válasz. Mint írták, a fellelhető információk alapján ebben az intézményben működik a Zala Megyei Kórház Geriátria, Krónikus Belgyógyászat és Rehabilitációs Osztálya, de emellett pszichiátriai kezelésre szoruló betegeket is ápolnak itt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

rendőrség

zalaegerszeg

zalaegerszegi rendőrkapitányság

baleset