A rendőrség nyomoz: kieshetett egy beteg a zalaegerszegi kórház ablakán

HelloVidék   
  Megosztom
A rendőrség nyomoz: kieshetett egy beteg a zalaegerszegi kórház ablakán

Kieshetett az ablakon egy beteg a Zala Megyei Szent Rafael Kórház külső kórházaként működő Pózvai kórház néven ismert intézményből - értesült az esetről a Telex.

Ahogy a portál beszámolt róla, a rendőrség megkeresésükre annyit közölt, hogy Zalaegerszegen, a Pózva utcai kórházban „az egyik beteget az épület előtt a földön találták meg”. Illetve közölték azt is, hogy az esettel kapcsolatban a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást.

A lap arról is érdeklődött, hogy értesülésük szerint a zavart beteg előző nap, kedden már elbóklászott az intézményből, és rendőrökkel kerestette a kórház, viszont erre a kérdésre nem adott érdemi választ a megyei rendőrség.

Az esettel kapcsolatban a kórházat is megkeresték, de érdeklődésükre egyelőre nem érkezett válasz. Mint írták, a fellelhető információk alapján ebben az intézményben működik a Zala Megyei Kórház Geriátria, Krónikus Belgyógyászat és Rehabilitációs Osztálya, de emellett pszichiátriai kezelésre szoruló betegeket is ápolnak itt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

rendőrség

zalaegerszeg

zalaegerszegi rendőrkapitányság

baleset