A rendőrség nyomoz: kieshetett egy beteg a zalaegerszegi kórház ablakán

HelloVidék   
  Megosztom
A rendőrség nyomoz: kieshetett egy beteg a zalaegerszegi kórház ablakán

Kieshetett az ablakon egy beteg a Zala Megyei Szent Rafael Kórház külső kórházaként működő Pózvai kórház néven ismert intézményből - értesült az esetről a Telex.

Ahogy a portál beszámolt róla, a rendőrség megkeresésükre annyit közölt, hogy Zalaegerszegen, a Pózva utcai kórházban „az egyik beteget az épület előtt a földön találták meg”. Illetve közölték azt is, hogy az esettel kapcsolatban a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást.

A lap arról is érdeklődött, hogy értesülésük szerint a zavart beteg előző nap, kedden már elbóklászott az intézményből, és rendőrökkel kerestette a kórház, viszont erre a kérdésre nem adott érdemi választ a megyei rendőrség.

Az esettel kapcsolatban a kórházat is megkeresték, de érdeklődésükre egyelőre nem érkezett válasz. Mint írták, a fellelhető információk alapján ebben az intézményben működik a Zala Megyei Kórház Geriátria, Krónikus Belgyógyászat és Rehabilitációs Osztálya, de emellett pszichiátriai kezelésre szoruló betegeket is ápolnak itt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

rendőrség

zalaegerszeg

zalaegerszegi rendőrkapitányság

baleset