A rendőrség nyomoz: kieshetett egy beteg a zalaegerszegi kórház ablakán

HelloVidék   
  Megosztom
A rendőrség nyomoz: kieshetett egy beteg a zalaegerszegi kórház ablakán

Kieshetett az ablakon egy beteg a Zala Megyei Szent Rafael Kórház külső kórházaként működő Pózvai kórház néven ismert intézményből - értesült az esetről a Telex.

Ahogy a portál beszámolt róla, a rendőrség megkeresésükre annyit közölt, hogy Zalaegerszegen, a Pózva utcai kórházban „az egyik beteget az épület előtt a földön találták meg”. Illetve közölték azt is, hogy az esettel kapcsolatban a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást.

A lap arról is érdeklődött, hogy értesülésük szerint a zavart beteg előző nap, kedden már elbóklászott az intézményből, és rendőrökkel kerestette a kórház, viszont erre a kérdésre nem adott érdemi választ a megyei rendőrség.

Az esettel kapcsolatban a kórházat is megkeresték, de érdeklődésükre egyelőre nem érkezett válasz. Mint írták, a fellelhető információk alapján ebben az intézményben működik a Zala Megyei Kórház Geriátria, Krónikus Belgyógyászat és Rehabilitációs Osztálya, de emellett pszichiátriai kezelésre szoruló betegeket is ápolnak itt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

rendőrség

zalaegerszeg

zalaegerszegi rendőrkapitányság

baleset