Erre sokan nem számítottak: több vidéki nagyvárosban durvul a koronavírus koncentrációja

MTI   
  Megosztom
Erre sokan nem számítottak: több vidéki nagyvárosban durvul a koronavírus koncentrációja

Továbbra is folyamatosan emelkedik a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve kedden a honlapján.

Azt írták, a szennyvízminták koronavírus-koncentrációja országos szinten továbbra is lassú ütemben növekszik.

A 40. héten a vizsgált városok közül emelkedés tapasztalható Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen és Szegeden, míg Salgótarjánban csökkenés látható.

Hozzátették: a vizsgált helyszínek közül 17 minta koncentrációja mérsékelt volt, míg öt városban alacsony volt a víruskoncentráció.

Az NNK azt kéri: aki még nem tette, éljen a védőoltás lehetőségével.

Forrás: nnk.gov.hu
Forrás: nnk.gov.hu

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

járványhelyzet

covid-19