Leállásokra figyelmezet az egyik legnagyobb hálózat: akadozik az internetszolgáltatás is

Portfolio   
  Megosztom
Leállásokra figyelmezet az egyik legnagyobb hálózat: akadozik az internetszolgáltatás is

A Vodafone Hungary hivatalos Facebook-oldala szerint technikai okok miatt fennakadás tapasztalható az otthoni vezetékes internet szolgáltatás működésében, a problémára megoldást jelenthet a modem áramtalanítása/újraindítása.

Leállásokra figyelmezet a Vodafone, akadozik az internetszolgáltatás - vette észre a Porfolio. A Vodafone Hungary hivatalos Facebook-oldala szerint technikai okok miatt fennakadás tapasztalható az otthoni vezetékes internet szolgáltatás működésében - a problémára megoldást jelenthet a modem áramtalanítása/újraindítása.

Az utolsó jelentősebb technikai leállásról egyébként még a nyáron tudtunk beszámolni a Vodafone-nál, akkor azonban a július 24-28. közötti időszakra tervezett fejlesztés és a technikai átállás az alapvető – mobil és vezetékes telefon, illetve mobil és vezetékes internet, valamint TV – szolgáltatásokat nem érintette, csak az online és személyes ügyintézés szünetelt.

- írta az oldal.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

portfolio

vodafone

leállás