Egyre rosszabb a helyzet: már kilenc kórházban él a látogatási tilalom

HelloVidék   
  Megosztom
Egyre rosszabb a helyzet: már kilenc kórházban él a látogatási tilalom

Egyre több egészségügyi intézmény csatlakozik a látogatási tilalmat elrendelő kórházak csapatához. Határozatlan időre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet összes osztályán is tilos a látogatás.

Október 21-én a Semmelweis Egyetem volt az első fecske, a hozzá tartozó Városmajori Szív- és Érgyógyászati, a Pulmonológiai, a Belgyógyászati és Hematológiai, a Belgyógyászati és Onkológiai, valamint az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán rendeltek el látogatási tilalmat, melyet a koronavírus-járvány és a szezonális fertőzések elkerülésével indokoltak. Súlyos-kritikus állapotú, hosszú ideje az egyetemen fekvő beteg esetén a klinika igazgatója egyedileg adhat alkalmanként egy-egy hozzátartozónak engedélyt a megfelelő védőfelszerelésben történő látogatására, írja az mfor.hu.

Íme a kijárási tilalmat elrendelő kórházak listája:

  • Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet
  • Városmajori Szív- és Érgyógyászati, a Pulmonológiai, a Belgyógyászati és Hematológiai, a Belgyógyászati és Onkológiai, valamint az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika
  • Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet
  • Zalaegerszegi Szent Rafael Kórház
  • Tatabányai Szent Borbála Kórház
  • Győri Petz Aladár Kórház
  • A gyöngyösi Bugát Pál Kórházban újra megnyitják a Covid-belgyógyászati osztályt.

A Békés Megyei Központi Kórházban az emelkedő betegszámok miatt átszervezték a betegutakat.. október 24-től pedig a komáromi Selye János Kórházban is részleges látogatási tilalom lépett életbe. A gyöngyösi Bugát Pál Kórházban újra megnyitják a Covid-belgyógyászati osztályt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kórházak

látogatási tilalom

covid-19

covid-osztály

koronavírus-járvány

vírushelyzet