Egyre rosszabb a helyzet: már kilenc kórházban él a látogatási tilalom

HelloVidék   
  Megosztom
Egyre rosszabb a helyzet: már kilenc kórházban él a látogatási tilalom

Egyre több egészségügyi intézmény csatlakozik a látogatási tilalmat elrendelő kórházak csapatához. Határozatlan időre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet összes osztályán is tilos a látogatás.

Október 21-én a Semmelweis Egyetem volt az első fecske, a hozzá tartozó Városmajori Szív- és Érgyógyászati, a Pulmonológiai, a Belgyógyászati és Hematológiai, a Belgyógyászati és Onkológiai, valamint az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán rendeltek el látogatási tilalmat, melyet a koronavírus-járvány és a szezonális fertőzések elkerülésével indokoltak. Súlyos-kritikus állapotú, hosszú ideje az egyetemen fekvő beteg esetén a klinika igazgatója egyedileg adhat alkalmanként egy-egy hozzátartozónak engedélyt a megfelelő védőfelszerelésben történő látogatására, írja az mfor.hu.

Íme a kijárási tilalmat elrendelő kórházak listája:

  • Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet
  • Városmajori Szív- és Érgyógyászati, a Pulmonológiai, a Belgyógyászati és Hematológiai, a Belgyógyászati és Onkológiai, valamint az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika
  • Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet
  • Zalaegerszegi Szent Rafael Kórház
  • Tatabányai Szent Borbála Kórház
  • Győri Petz Aladár Kórház
  • A gyöngyösi Bugát Pál Kórházban újra megnyitják a Covid-belgyógyászati osztályt.

A Békés Megyei Központi Kórházban az emelkedő betegszámok miatt átszervezték a betegutakat.. október 24-től pedig a komáromi Selye János Kórházban is részleges látogatási tilalom lépett életbe. A gyöngyösi Bugát Pál Kórházban újra megnyitják a Covid-belgyógyászati osztályt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kórházak

látogatási tilalom

covid-19

covid-osztály

koronavírus-járvány

vírushelyzet