Nem semmi mázlija volt a horgásznak: elcsípte az ország legnagyobb harcsáját

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázlija volt a horgásznak: elcsípte az ország legnagyobb harcsáját

Az ország vélhetően legnagyobb (280 centiméteres) harcsáját, 2,5 órás ádáz küzdelem után sikerült horogra akasztani. A végén már ketten fárasztották vízben állva.

A különleges horgászkaland a Hortobágyi Halgazdasági Zrt. Ohati 3-as horgásztaván esett meg, amely amúgy is híres a hatalmas harcsáiról. Fogták már ott idén 81, 90 és 110 kilósat is - írta a Pecaverzum.

Rádobtam az úsztatós pecámat kis kárásszal, és egyből el is törölte. Már vágni akartam be, de sajnos kifújta a szájából, nem akadt meg a horog. Ezt követően csinált egy hatalmas burványt, akkor már láttam, hogy egy komoly harcsa. Dobáltam még rá 15 percig, játszottam vele, kerülgette, jöttek a burványok, többször beleúszott, tologatta, de nem ette meg. Meguntam, így utólag azt mondom, hogy sajnos, erőltetni kellett volna még

– sajnálkozott Czimmermann Gábor, aki azonban nyilván nem adta fel a harcot, hanem elővette a pergető botját. A történet az elkövetkezendő órákban hihetetlen kalandokban bővelkedett vett, amelyekről a horász maga mesélt. A folytatást a Pecaverzumon találjátok!

Címlapkép: Pecaverzum

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

harcsa

hortobágyi halastavak