Nem semmi mázlija volt a horgásznak: elcsípte az ország legnagyobb harcsáját

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázlija volt a horgásznak: elcsípte az ország legnagyobb harcsáját

Az ország vélhetően legnagyobb (280 centiméteres) harcsáját, 2,5 órás ádáz küzdelem után sikerült horogra akasztani. A végén már ketten fárasztották vízben állva.

A különleges horgászkaland a Hortobágyi Halgazdasági Zrt. Ohati 3-as horgásztaván esett meg, amely amúgy is híres a hatalmas harcsáiról. Fogták már ott idén 81, 90 és 110 kilósat is - írta a Pecaverzum.

Rádobtam az úsztatós pecámat kis kárásszal, és egyből el is törölte. Már vágni akartam be, de sajnos kifújta a szájából, nem akadt meg a horog. Ezt követően csinált egy hatalmas burványt, akkor már láttam, hogy egy komoly harcsa. Dobáltam még rá 15 percig, játszottam vele, kerülgette, jöttek a burványok, többször beleúszott, tologatta, de nem ette meg. Meguntam, így utólag azt mondom, hogy sajnos, erőltetni kellett volna még

– sajnálkozott Czimmermann Gábor, aki azonban nyilván nem adta fel a harcot, hanem elővette a pergető botját. A történet az elkövetkezendő órákban hihetetlen kalandokban bővelkedett vett, amelyekről a horász maga mesélt. A folytatást a Pecaverzumon találjátok!

Címlapkép: Pecaverzum

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

harcsa

hortobágyi halastavak