Szörnyű tragédiát előztek meg: a szirénázás mentette meg az eltévedt nő életét

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiát előztek meg: a szirénázás mentette meg az eltévedt nő életét

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul - számolt be az esetről a police.hu. A mintegy háromnegyed órás telefonhívás közben többször elveszítette eszméletét a nő. Végül mégis meghallotta az egyik szirénát, így a járőröknek ez alapján sikerült megtalálniuk, és kórházba szállíttatniuk a teljesen átfagyott asszonyt.

Rosszul lett egy asszony Normafán 2021. november 29-én 20 óra körül. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 46 éves asszony férje értesítette, írja a police.hu.

A tevékenység-irányító folyamatosan vonalban maradt vele, és a helyszínre küldte az I. és a XII. kerületi rendőrkapitányságok járőreit. A rendőrök a járőrautók szirénáit be-bekapcsolva próbáltak támpontot adni az asszonynak, aki a mintegy háromnegyed órás telefonhívás közben többször elveszítette eszméletét. Végül mégis meghallotta az egyik hangjelzést, így a járőröknek ez alapján sikerült megtalálniuk. Mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték az addigra teljesen átfázott nőt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

normafa

budapesti rendőrség

szirénák

rosszullét