Szörnyű tragédiát előztek meg: a szirénázás mentette meg az eltévedt nő életét

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiát előztek meg: a szirénázás mentette meg az eltévedt nő életét

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul - számolt be az esetről a police.hu. A mintegy háromnegyed órás telefonhívás közben többször elveszítette eszméletét a nő. Végül mégis meghallotta az egyik szirénát, így a járőröknek ez alapján sikerült megtalálniuk, és kórházba szállíttatniuk a teljesen átfagyott asszonyt.

Rosszul lett egy asszony Normafán 2021. november 29-én 20 óra körül. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 46 éves asszony férje értesítette, írja a police.hu.

A tevékenység-irányító folyamatosan vonalban maradt vele, és a helyszínre küldte az I. és a XII. kerületi rendőrkapitányságok járőreit. A rendőrök a járőrautók szirénáit be-bekapcsolva próbáltak támpontot adni az asszonynak, aki a mintegy háromnegyed órás telefonhívás közben többször elveszítette eszméletét. Végül mégis meghallotta az egyik hangjelzést, így a járőröknek ez alapján sikerült megtalálniuk. Mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték az addigra teljesen átfázott nőt.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

normafa

budapesti rendőrség

szirénák

rosszullét