Ingyenes koronavírus-szűrést hirdetett a vidéki város: ezt érdemes kihasználni

HelloVidék   
  Megosztom
Ingyenes koronavírus-szűrést hirdetett a vidéki város: ezt érdemes kihasználni

A polgármester utasítására jelentős ingyenes tesztelést végez Balassagyarmat Város Önkormányzata a saját intézményhálózatában, a város általános iskoláiban és a lakosság számára. A cél, hogy a fertőzötteket az ünnepek előtt minél nagyobb mértékben ki lehessen szűrni a lakosságból.

Ahogy a város közösségi oldalán írták, a héten Balassagyarmat Város Önkormányzata a polgármester utasítására jelentős ingyenes tesztelést végez a saját intézményhálózatában, a város általános iskoláiban és a lakosság számára, annak érdekében, hogy a fertőzötteket az ünnepek előtt minél nagyobb mértékben ki lehessen szűrni a lakosságból.

Az intézményi szűrések már zajlanak a városban, de holnapi napon és pénteken lehetőség van ingyenes szűrésre a lakosság részére is (természetesen a készletek erejéig).

  • December 2-án, csütörtökön a Városháza dísztermében 12-16 óra között
  • December 3-án pénteken a Városháza dísztermében 8-16 óra között várjuk a balassagyarmati lakosokat.

A tesztelést képzett szakemberek, egészségügyi dolgozók végzik teljes dokumentálás mellett, a tesztek nyálkahártyáról vett Ag antigén gyorstesztek, melyek eredményéről hivatalos igazolást adunk ki, és pozitivitás esetén értesítjük a Kormányhivatalt is

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balassagyarmat

tesztelés

önkormányzat

fertőzöttek

teszt