Ingyenes koronavírus-szűrést hirdetett a vidéki város: ezt érdemes kihasználni

HelloVidék   
  Megosztom
Ingyenes koronavírus-szűrést hirdetett a vidéki város: ezt érdemes kihasználni

A polgármester utasítására jelentős ingyenes tesztelést végez Balassagyarmat Város Önkormányzata a saját intézményhálózatában, a város általános iskoláiban és a lakosság számára. A cél, hogy a fertőzötteket az ünnepek előtt minél nagyobb mértékben ki lehessen szűrni a lakosságból.

Ahogy a város közösségi oldalán írták, a héten Balassagyarmat Város Önkormányzata a polgármester utasítására jelentős ingyenes tesztelést végez a saját intézményhálózatában, a város általános iskoláiban és a lakosság számára, annak érdekében, hogy a fertőzötteket az ünnepek előtt minél nagyobb mértékben ki lehessen szűrni a lakosságból.

Az intézményi szűrések már zajlanak a városban, de holnapi napon és pénteken lehetőség van ingyenes szűrésre a lakosság részére is (természetesen a készletek erejéig).

  • December 2-án, csütörtökön a Városháza dísztermében 12-16 óra között
  • December 3-án pénteken a Városháza dísztermében 8-16 óra között várjuk a balassagyarmati lakosokat.

A tesztelést képzett szakemberek, egészségügyi dolgozók végzik teljes dokumentálás mellett, a tesztek nyálkahártyáról vett Ag antigén gyorstesztek, melyek eredményéről hivatalos igazolást adunk ki, és pozitivitás esetén értesítjük a Kormányhivatalt is

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balassagyarmat

tesztelés

önkormányzat

fertőzöttek

teszt