Atyaég, nem semmi videó került elő: így terelgették a süldő malacok útját a 7-es főúton

MTI   
  Megosztom
Atyaég, nem semmi videó került elő: így terelgették a süldő malacok útját a 7-es főúton

A székesfehérvári tűzoltók körülbelül négyszáz darab, kis rózsaszín süldőt tereltek ki egy balesetet szenvedett kamionból a 7-es főúton. A különleges műveletről videó is készült!

A z élő állatokat szállító kamion a 7-es főúton először kidöntött egy betonoszlopot, majd az oldalára borult. A tűzoltók megnyitották a kamion hátsó ajtaját és kiterelték belőle a megriadt kismalacokat, és igyekeztek ügyelni arra is, hogy a kis szökevények nehogy szétszéledjenek a környéken. Idővel érkezett egy másik állatszállító kamion, oda épségben felkerültek a malacok, mind a 400 rózsaszínű süldő. Végül két tűzoltódaru csörlővel a balesetet szenvedett járművet a kerekeire állította.

A többi kiderül a katasztrófavédelem helyszínen készített videójából. (Videó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados)

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

katasztrófavédelem

mentés