Atyaég, nem semmi videó került elő: így terelgették a süldő malacok útját a 7-es főúton

MTI   
  Megosztom
Atyaég, nem semmi videó került elő: így terelgették a süldő malacok útját a 7-es főúton

A székesfehérvári tűzoltók körülbelül négyszáz darab, kis rózsaszín süldőt tereltek ki egy balesetet szenvedett kamionból a 7-es főúton. A különleges műveletről videó is készült!

A z élő állatokat szállító kamion a 7-es főúton először kidöntött egy betonoszlopot, majd az oldalára borult. A tűzoltók megnyitották a kamion hátsó ajtaját és kiterelték belőle a megriadt kismalacokat, és igyekeztek ügyelni arra is, hogy a kis szökevények nehogy szétszéledjenek a környéken. Idővel érkezett egy másik állatszállító kamion, oda épségben felkerültek a malacok, mind a 400 rózsaszínű süldő. Végül két tűzoltódaru csörlővel a balesetet szenvedett járművet a kerekeire állította.

A többi kiderül a katasztrófavédelem helyszínen készített videójából. (Videó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados)

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

katasztrófavédelem

mentés