Atyaég, nem semmi videó került elő: így terelgették a süldő malacok útját a 7-es főúton

MTI   
  Megosztom
Atyaég, nem semmi videó került elő: így terelgették a süldő malacok útját a 7-es főúton

A székesfehérvári tűzoltók körülbelül négyszáz darab, kis rózsaszín süldőt tereltek ki egy balesetet szenvedett kamionból a 7-es főúton. A különleges műveletről videó is készült!

A z élő állatokat szállító kamion a 7-es főúton először kidöntött egy betonoszlopot, majd az oldalára borult. A tűzoltók megnyitották a kamion hátsó ajtaját és kiterelték belőle a megriadt kismalacokat, és igyekeztek ügyelni arra is, hogy a kis szökevények nehogy szétszéledjenek a környéken. Idővel érkezett egy másik állatszállító kamion, oda épségben felkerültek a malacok, mind a 400 rózsaszínű süldő. Végül két tűzoltódaru csörlővel a balesetet szenvedett járművet a kerekeire állította.

A többi kiderül a katasztrófavédelem helyszínen készített videójából. (Videó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados)

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

katasztrófavédelem

mentés