Atyaég, nem semmi videó került elő: így terelgették a süldő malacok útját a 7-es főúton

MTI   
  Megosztom
Atyaég, nem semmi videó került elő: így terelgették a süldő malacok útját a 7-es főúton

A székesfehérvári tűzoltók körülbelül négyszáz darab, kis rózsaszín süldőt tereltek ki egy balesetet szenvedett kamionból a 7-es főúton. A különleges műveletről videó is készült!

A z élő állatokat szállító kamion a 7-es főúton először kidöntött egy betonoszlopot, majd az oldalára borult. A tűzoltók megnyitották a kamion hátsó ajtaját és kiterelték belőle a megriadt kismalacokat, és igyekeztek ügyelni arra is, hogy a kis szökevények nehogy szétszéledjenek a környéken. Idővel érkezett egy másik állatszállító kamion, oda épségben felkerültek a malacok, mind a 400 rózsaszínű süldő. Végül két tűzoltódaru csörlővel a balesetet szenvedett járművet a kerekeire állította.

A többi kiderül a katasztrófavédelem helyszínen készített videójából. (Videó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados)

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

katasztrófavédelem

mentés