Súlyosan megsérült egy turista az Írottkőnél: mentőhelikopterrel szállították kórházba

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyosan megsérült egy turista az Írottkőnél: mentőhelikopterrel szállították kórházba

A kiránduló nő eltörte a lábát az Írottkő-kilátónál, az osztrák határ közelében. Tűzoltók segítettek a mentőhelikopterhez szállításában.

Bajba jutott túrázónak segítettek a tűzoltók Velemnél, a Kőszegi-hegységben - írta a Katasztrófavédelem. A balesethez a kőszegi önkormányzati, a kőszegszerdahelyi és a bozsoki önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek a mentést követően átadták a túrázót a mentőknek. A 112 Press információi szerint a turista súlyosan megsérült, lábtörést szenvedett.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

mentőhelikopter

kőszeg

kőszegi hegység