Brutális mennyiségű a szemét a Duna-parton: minden segítő kézre szükség van!

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális mennyiségű a szemét a Duna-parton: minden segítő kézre szükség van!

Baráth Gábor közösségi oldalán arra hívja fel a figyelmet, hogy rengeteg az eldobált szemét a Duna-parti zátonyoknál Mohács mellett. A kis önkéntes csapatuk mai napja szemétszedéssel telt, holnap pedig folytatják a munkát, és remélik, minél többen csatlakoznak hozzájuk.

Brutális mennyiségű szemét van a Mohács melletti dunai zátonyokon! Holnap folytatjuk a szinte reménytelen feladatot. Várjuk az önkéntes segítőket! Várjuk a média minden szereplőjét, számoljanak be az állapotokról, mert változásra van szükség!!! Szemétteleppé vált a legnagyobb folyónk melletti, élő, természetes környezet! Ezért mi magyarok vagyunk a felelősek!

- olvasható a szobrász Facebook-oldalán.

Címlapkép: Baráth Gábor

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szemét

szemétszedés

mecsek

duna

zátonyok

mohács

duna-part

baráth gábor