Újabb szörnyű tragédia történt: halálos tűz ütött ki Zala megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb szörnyű tragédia történt: halálos tűz ütött ki Zala megyében

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres fatároló Zala megyében, Boncodföldén, a Panoráma utcában. Az épületben több, festéshez használt alapanyag is volt. A tűz keletkezését és pontos okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

Szombaton, kora délután kigyulladt egy húsz négyzetméteres fatároló Zala megyében, Boncodföldén, a Panoráma utcában. Tizenkét zalaegerszegi hivatásos tűzoltó három járművel vonult az esethez, rövid időn belül eloltották a lángokat. Az épületben egy ember tartózkodott, akinek az életén a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett már segíteni.

Fontos, hogy az éghető anyagokra vonatkozó tárolási szabályokat tartsuk be, azok környezetében kerüljük a nyílt láng használatát és a dohányzást, így a tragédiák és a károk is elkerülhetők.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrofavédelem

tűzeset

zala megye