Újabb szörnyű tragédia történt: halálos tűz ütött ki Zala megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb szörnyű tragédia történt: halálos tűz ütött ki Zala megyében

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres fatároló Zala megyében, Boncodföldén, a Panoráma utcában. Az épületben több, festéshez használt alapanyag is volt. A tűz keletkezését és pontos okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

Szombaton, kora délután kigyulladt egy húsz négyzetméteres fatároló Zala megyében, Boncodföldén, a Panoráma utcában. Tizenkét zalaegerszegi hivatásos tűzoltó három járművel vonult az esethez, rövid időn belül eloltották a lángokat. Az épületben egy ember tartózkodott, akinek az életén a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett már segíteni.

Fontos, hogy az éghető anyagokra vonatkozó tárolási szabályokat tartsuk be, azok környezetében kerüljük a nyílt láng használatát és a dohányzást, így a tragédiák és a károk is elkerülhetők.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrofavédelem

tűzeset

zala megye