Döbbenetes videófelvételen: így égett 22 tonna banán az M35-ösön

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Döbbenetes videófelvételen: így égett 22 tonna banán az M35-ösön

A tűz miatt a kamion vontatmánya megsemmisült, ráadásul a lángok egy közeli búzatáblára is átterjedtek. Az esetet a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette.

Még június utolsó napján kigyulladt és teljesen kiégett egy banánt szállító kamion az M35-ös autópályán Hajdúböszörménynél. A tűz miatt a kamion vontatmánya megsemmisült, ráadásul a lángok egy közeli búzatáblára is átterjedtek. A sajnálatos esetet a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette, a felvételt csütörtök este a közösségi oldalukon is megosztottak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzeset

katasztrófavédelem

magyar közút