Rengett a föld az ország nyugati részén: több településen is érzeték

HelloVidék   
  Megosztom
Rengett a föld az ország nyugati részén: több településen is érzeték

Kisebb, de érezhető földrengés volt az Alpokalja északi, északkeleti részén Bük környezetében szombaton 18 órakor. Az első adatok alapján a rengés epicentruma Büktől 15-20 km-re keletre lehetett.

Beszámolók szerint földrengés volt érezhető délután 18 óra körül Répcelak térségében. A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szerint 3,5-ös erősségű volt a földrengés - írta az Időkép.

A kőszegi Időjárás Előrejelzsé oldal szerint az első adatok alapján a rengés epicentruma Büktől 15-20 km-re keletre lehetett. A richter skála szerinti, nagyjából 3-as erősségű rengést több helyen érzékelték a környéken, ezt a műszerek is rögzítették.

Adatok és kép forrása: http://www.seismology.hu

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

nyugat-dunántúl