Rengett a föld az ország nyugati részén: több településen is érzeték

HelloVidék   
  Megosztom
Rengett a föld az ország nyugati részén: több településen is érzeték

Kisebb, de érezhető földrengés volt az Alpokalja északi, északkeleti részén Bük környezetében szombaton 18 órakor. Az első adatok alapján a rengés epicentruma Büktől 15-20 km-re keletre lehetett.

Beszámolók szerint földrengés volt érezhető délután 18 óra körül Répcelak térségében. A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szerint 3,5-ös erősségű volt a földrengés - írta az Időkép.

A kőszegi Időjárás Előrejelzsé oldal szerint az első adatok alapján a rengés epicentruma Büktől 15-20 km-re keletre lehetett. A richter skála szerinti, nagyjából 3-as erősségű rengést több helyen érzékelték a környéken, ezt a műszerek is rögzítették.

Adatok és kép forrása: http://www.seismology.hu

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

nyugat-dunántúl