Tűz ütött ki a vidéki nagyváros művelődési házában: a próbaterem lángolt + videó

MTI   
  Megosztom
Tűz ütött ki a vidéki nagyváros művelődési házában: a próbaterem lángolt  + videó

A lángok egy második emeleti 160 négyzetméteres próbateremben csaptak fel, valószínűleg egy elektromos berendezés miatt. Bútorok, berendezési tárgyak égtek, a lángok pedig átterjedtek a fa álmennyezetre is.

Ma reggel 6:30 körül érkezett a bejelentés, hogy füstöt látnak kiáramlani a szombathelyi MMIK épületének második emeleti ablakából - írta a Vaol.hu. Szombathely mellett Sárvárról és Körmendről is érkeztek tűzoltók, illetve a Katasztrófavédelem műveleti szolgálata is a helyszínre vonult.

A lángok egy második emeleti 160 négyzetméteres próbateremben csaptak fel, valószínűleg egy elektromos berendezés miatt. Bútorok, berendezési tárgyak égtek, a lángok pedig átterjedtek a fa álmennyezetre is. A tűzoltók eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását és átszellőztetését. A felderítésben egy magasból mentő jármű is segített. Az épület szinte teljesen füsttel telítődött.

A Vaol értesülései szerint a tűz keletkezésének idején senki nem tartózkodott az épületben, így senki sem sérült meg, de valószínűsíthető, hogy jelentős anyagi kar keletkezett, ráadásul az egész épület füsstel telítődött.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzoltó

szombathely

mmik

katasztrofavédelem