Tűz ütött ki a vidéki nagyváros művelődési házában: a próbaterem lángolt + videó

MTI   
  Megosztom
Tűz ütött ki a vidéki nagyváros művelődési házában: a próbaterem lángolt  + videó

A lángok egy második emeleti 160 négyzetméteres próbateremben csaptak fel, valószínűleg egy elektromos berendezés miatt. Bútorok, berendezési tárgyak égtek, a lángok pedig átterjedtek a fa álmennyezetre is.

Ma reggel 6:30 körül érkezett a bejelentés, hogy füstöt látnak kiáramlani a szombathelyi MMIK épületének második emeleti ablakából - írta a Vaol.hu. Szombathely mellett Sárvárról és Körmendről is érkeztek tűzoltók, illetve a Katasztrófavédelem műveleti szolgálata is a helyszínre vonult.

A lángok egy második emeleti 160 négyzetméteres próbateremben csaptak fel, valószínűleg egy elektromos berendezés miatt. Bútorok, berendezési tárgyak égtek, a lángok pedig átterjedtek a fa álmennyezetre is. A tűzoltók eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását és átszellőztetését. A felderítésben egy magasból mentő jármű is segített. Az épület szinte teljesen füsttel telítődött.

A Vaol értesülései szerint a tűz keletkezésének idején senki nem tartózkodott az épületben, így senki sem sérült meg, de valószínűsíthető, hogy jelentős anyagi kar keletkezett, ráadásul az egész épület füsstel telítődött.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzoltó

szombathely

mmik

katasztrofavédelem