Megtalálták a tanyáról eltűnt 6 éves kislányt: itt vannak a friss infók + fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Megtalálták a tanyáról eltűnt 6 éves kislányt: itt vannak a friss infók + fotók

Nemrég tette közzé a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, hogy épségben megtalálták azt a hatéves kislányt, akit vasárnap délután óta kerestek Győr környékén.Az Újszó tudósítója is úgy tudja, hogy megtalálták a kislányt, mégpedig a péri reptérnél. Egy siklóernyős vette észre, a helyszínen már ott vannak a rendőrök és mentőautó is érkezett. Zora él, ez most a legfontosabb.


 


 

Hétfő reggel tette közzé a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, hogy épségben megtalálták azt a hatéves kislányt, akit vasárnap délután óta kerestek Győr környékén.

T. Zora egy 5 hektáros körbekerítetlen tanyáról tűnt el még november 13-án vasárnap délután négy körül. Az eddigi információk szerint a kislány gyakran játszott egyedül a ház körül, s időnként kiabáltak egymásnak a szülőkkel. Fél négykor még válaszolt a kérdésre, négykor viszont már nem kiabált vissza.

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, ahogy írták:

a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság kérésére kapcsolódott be a keresésbe, ahol különböző önkéntes mentőszervezetek és hivatásos egységek, rendőrök, tűzoltók, helyi lakosok, vadászok, polgárőrök közel 200 fővel vettek részt a kutatásban.

Ma reggel 9:30-kor frissítették a posztot azzal a szöveggel, hogy

További részleteket egyelőre nem közöltek:

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is hasonló posztot osztott meg. Ők is azt írták:

Frissítés! A közeli reptéren találhatták meg

Az Újszó tudósítója is úgy tudja, hogy megtalálták a kislányt, mégpedig a péri reptérnél. Egy siklóernyős vette észre, a helyszínen már ott vannak a rendőrök és mentőautó is érkezett. Zora él, ez most a legfontosabb.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eltűnt gyerekek

rendőrség