Ki képes erre?! Kerítéshez kötötte, majd otthagyta kutyáját egy szombathelyi nő

HelloVidék   
  Megosztom
Ki képes erre?! Kerítéshez kötötte, majd otthagyta kutyáját egy szombathelyi nő

A vád szerint az illető még 2022 májusában, Szombathelyen egy kerítéshez kötötte és elhagyta két éves keverék kutyáját. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

A Szombathelyi Járási Ügyészség tájékoztatása szerint állatkínzás vétsége miatt emeltek vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2022 májusában, Szombathelyen egy kerítéshez kötötte és elhagyta két éves keverék kutyáját. A büntetőjogi szabályozás szerint állatkínzás vétségét követi el, aki gerinces állatát vagy veszélyes állatát elűzi, elhagyja vagy kiteszi. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

állatkínzás

szombathely