Ki képes erre?! Kerítéshez kötötte, majd otthagyta kutyáját egy szombathelyi nő

HelloVidék   
  Megosztom
Ki képes erre?! Kerítéshez kötötte, majd otthagyta kutyáját egy szombathelyi nő

A vád szerint az illető még 2022 májusában, Szombathelyen egy kerítéshez kötötte és elhagyta két éves keverék kutyáját. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

A Szombathelyi Járási Ügyészség tájékoztatása szerint állatkínzás vétsége miatt emeltek vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2022 májusában, Szombathelyen egy kerítéshez kötötte és elhagyta két éves keverék kutyáját. A büntetőjogi szabályozás szerint állatkínzás vétségét követi el, aki gerinces állatát vagy veszélyes állatát elűzi, elhagyja vagy kiteszi. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

állatkínzás

szombathely