Kiadták a figyelmeztetést: bődületes, mi mindent ránthat magával az árhullám a Tiszán

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést:  bődületes, mi mindent ránthat magával az árhullám a Tiszán

A Tiszán levonuló árhullám miatt változó mennyiségű uszadékra, továbbá kommunális hulladékra lehet számítani. Az ATIVIZIG ezért arra kéri a csónak- és hajótulajdonosokat, hogy tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.

A Tiszán levonuló árhullám miatt hétfőn délelőtt megszüntették a duzzasztást a Kiskörei vízlépcsőnél – közölte az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. A folyó Kisköre alatti szakaszán a következő napokban a vízszint emelkedésével párhuzamosan, változó mennyiségű uszadékra, továbbá kommunális hulladékra lehet számítani. Az ATIVIZIG ezért arra kéri a csónak- és hajótulajdonosokat, hogy tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

áradás

kisköre