Döbbenet: megpróbált megenni egy kutyát a harcsa a Ráckevei-Dunán, de ez történt vele

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: megpróbált megenni egy kutyát a harcsa a Ráckevei-Dunán, de ez történt vele

Egy kutya maradványait találták egy „jócskán lebomlott” harcsa tetemében a Ráckevei-Dunánál – írta a 444.hu egy természetvédelmi őr beszámolójára hivatkozva.

A 20-30 kilósra becsült döglött halat egy nő fedezte fel a stégje alatt - számolt be róla a 444. Amikor leeresztette a vizet, azt látta, hogy egy kutya vagy róka csontváza lóg ki az állat szájából. Feltehetően az történt, hogy a kutyát úszás közben elragadta a harcsa, azonban nem tudta lenyelni, mert az eb kétségbeesetten kapálózott.

Az eset következtében mindkét állat elpusztult. A kutyát később azonosították a chipje alapján, a 2010-ben örökbefogadott ebet Gaiusnak hívták:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

harcsa

horgász

duna