Döbbenet: megpróbált megenni egy kutyát a harcsa a Ráckevei-Dunán, de ez történt vele

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: megpróbált megenni egy kutyát a harcsa a Ráckevei-Dunán, de ez történt vele

Egy kutya maradványait találták egy „jócskán lebomlott” harcsa tetemében a Ráckevei-Dunánál – írta a 444.hu egy természetvédelmi őr beszámolójára hivatkozva.

A 20-30 kilósra becsült döglött halat egy nő fedezte fel a stégje alatt - számolt be róla a 444. Amikor leeresztette a vizet, azt látta, hogy egy kutya vagy róka csontváza lóg ki az állat szájából. Feltehetően az történt, hogy a kutyát úszás közben elragadta a harcsa, azonban nem tudta lenyelni, mert az eb kétségbeesetten kapálózott.

Az eset következtében mindkét állat elpusztult. A kutyát később azonosították a chipje alapján, a 2010-ben örökbefogadott ebet Gaiusnak hívták:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

harcsa

horgász

duna