Döbbenet: megpróbált megenni egy kutyát a harcsa a Ráckevei-Dunán, de ez történt vele

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: megpróbált megenni egy kutyát a harcsa a Ráckevei-Dunán, de ez történt vele

Egy kutya maradványait találták egy „jócskán lebomlott” harcsa tetemében a Ráckevei-Dunánál – írta a 444.hu egy természetvédelmi őr beszámolójára hivatkozva.

A 20-30 kilósra becsült döglött halat egy nő fedezte fel a stégje alatt - számolt be róla a 444. Amikor leeresztette a vizet, azt látta, hogy egy kutya vagy róka csontváza lóg ki az állat szájából. Feltehetően az történt, hogy a kutyát úszás közben elragadta a harcsa, azonban nem tudta lenyelni, mert az eb kétségbeesetten kapálózott.

Az eset következtében mindkét állat elpusztult. A kutyát később azonosították a chipje alapján, a 2010-ben örökbefogadott ebet Gaiusnak hívták:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

harcsa

horgász

duna