Szörnyű családi dráma: a baranyai férfi saját kiskorú lányát molesztálta

MTI   
  Megosztom
Szörnyű családi dráma: a baranyai férfi saját kiskorú lányát molesztálta

Hat és fél év fegyházbüntetésre ítélt jogerősen a másodfokon eljáró Pécsi Ítélőtábla egy baranyai férfit, aki ittas állapotban szexuálisan molesztálta az akkor tizenöt éves lányát 2020 decemberében - közölte a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség szerdán.


 


 

A vádhatóság a táblabíróság egy nappal korábban meghozott ítéletéről kiadott közleményében azt írta: a vádlott a pandémia miatt online oktatáson részt vevő tizenöt éves lányával volt otthon, amikor részegen lefogta, és szexuális cselekményre akarta kényszeríteni a lányt.

Az első fokon eljárt Pécsi Törvényszék a vádlottat tavaly nyáron 18. életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak kísérlete miatt mondta ki bűnösnek, ezért hat és fél év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az ügyészség hosszabb büntetés kiszabása érdekében fellebbezett, a táblabíróság azonban mostani ítéletével az első fokon kiszabott büntetést helybenhagyta.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

molesztálás