Ez borzasztó: rázuhant egy fa egy gyermekével sétáló férfira Debrecenben

HelloVidék   
  Megosztom
Ez borzasztó: rázuhant egy fa egy gyermekével sétáló férfira Debrecenben

Jelentős károkat, tartós áramszünetet, sok helyen közlekedési fennakadásokat okozva vonult át az ország területén a vihar. A tűzoltók országszerte 4800 segélyhívást kaptak, és 2700 helyen dolgoztak a károk felszámolásán. Több mint 100 ezer fogyasztónál volt áramkimaradás, de vannak olyan területek, ahol még mindig nem sikerült helyreállítani a szolgáltatást - közölte az ATV.

Debrecenben is pusztító vihar csapott le szombaton. A városban egy gyermekével sétáló férfira zuhant egy hatalmas fa.

Azt láttam, hogy ott fekszik egy ember, jajgat és ordít és egy kisgyerek van mellette. Pillanatokon belül jöttek más emberek is, és az volt az érzésem, hogy igencsak egyedül van a gyerekkel az apuka, és azonnal hívtam a 112-t

- idézte fel az ATV-nek Beke Éva a szörnyű pillanatokat.

Zala, Somogy, Baranya több településén is áramkimaradásokat okozott a vihar. Még mindig sokan várnak arra, hogy helyreálljon a szolgáltatás. A Zala megyei Kiscsehiben több mint egy napos szünet után sikerült helyreállítani a hálózatot. Csesztregi József arról számolt be, hogy már 24 órája nincs áram a házukban, az E.On-tól pedig semmiféle értesítést nem kaptak

Mohácson az erős szélben az egyik áruház melletti téglafal dőlt ki. Pécs Nagyárpádi városrészében pedig a templom tornyáról keresztet fújta le a szél és állította bele a főépület tetejébe. Több helyen a temetőket is le kellett zárni, ugyanis a leszakadó ágak és kidőlő fák miatt veszélyessé vált a sírkertek látogatása.

A tűzoltók országszerte 4800 segélyhívást kaptak, és 2700 helyen dolgoztak a károk felszámolásán.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szél

időjárás

időjárás előrejelzés