Ez borzasztó: rázuhant egy fa egy gyermekével sétáló férfira Debrecenben

HelloVidék   
  Megosztom
Ez borzasztó: rázuhant egy fa egy gyermekével sétáló férfira Debrecenben

Jelentős károkat, tartós áramszünetet, sok helyen közlekedési fennakadásokat okozva vonult át az ország területén a vihar. A tűzoltók országszerte 4800 segélyhívást kaptak, és 2700 helyen dolgoztak a károk felszámolásán. Több mint 100 ezer fogyasztónál volt áramkimaradás, de vannak olyan területek, ahol még mindig nem sikerült helyreállítani a szolgáltatást - közölte az ATV.

Debrecenben is pusztító vihar csapott le szombaton. A városban egy gyermekével sétáló férfira zuhant egy hatalmas fa.

Azt láttam, hogy ott fekszik egy ember, jajgat és ordít és egy kisgyerek van mellette. Pillanatokon belül jöttek más emberek is, és az volt az érzésem, hogy igencsak egyedül van a gyerekkel az apuka, és azonnal hívtam a 112-t

- idézte fel az ATV-nek Beke Éva a szörnyű pillanatokat.

Zala, Somogy, Baranya több településén is áramkimaradásokat okozott a vihar. Még mindig sokan várnak arra, hogy helyreálljon a szolgáltatás. A Zala megyei Kiscsehiben több mint egy napos szünet után sikerült helyreállítani a hálózatot. Csesztregi József arról számolt be, hogy már 24 órája nincs áram a házukban, az E.On-tól pedig semmiféle értesítést nem kaptak

Mohácson az erős szélben az egyik áruház melletti téglafal dőlt ki. Pécs Nagyárpádi városrészében pedig a templom tornyáról keresztet fújta le a szél és állította bele a főépület tetejébe. Több helyen a temetőket is le kellett zárni, ugyanis a leszakadó ágak és kidőlő fák miatt veszélyessé vált a sírkertek látogatása.

A tűzoltók országszerte 4800 segélyhívást kaptak, és 2700 helyen dolgoztak a károk felszámolásán.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szél

időjárás

időjárás előrejelzés