Súlyos betegségtől menekült meg a vidéki énekes legenda: unokája mentette meg az életét

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos betegségtől menekült meg a vidéki énekes legenda: unokája mentette meg az életét


Szerencsésnek mondhatja magát Bangó Margit, hiszen őrangyalként vigyáz rá 21 éves dédunokája. Példaértékű az a végtelen szeretet, ami köztük van. Ráadásul Gáspár Tina a mai napig az imádott dédijével lakik, olvashatjuk a Meglepetés magazinban.


 




 

A 72 éves, Kossuth-díjas előadóművész állítja, dédunokája a védőangyala:

Megmentette az életemet. Tinának köszönhetően még időben felfedezték, hogy nőgyógyászati daganatom van. Ha ő nem lenne, talán már nem is élnék. (…) Azt a törődést és szeretetet, amit én adtam Tinácskámnak, amikor kicsi lány volt, most mind visszakapom tőle

– vallotta be Bangó Margit.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bangó margit

betegség

unoka

dédunoka

énekes

énekes legenda