Súlyos betegségtől menekült meg a vidéki énekes legenda: unokája mentette meg az életét

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos betegségtől menekült meg a vidéki énekes legenda: unokája mentette meg az életét


Szerencsésnek mondhatja magát Bangó Margit, hiszen őrangyalként vigyáz rá 21 éves dédunokája. Példaértékű az a végtelen szeretet, ami köztük van. Ráadásul Gáspár Tina a mai napig az imádott dédijével lakik, olvashatjuk a Meglepetés magazinban.


 
 

A 72 éves, Kossuth-díjas előadóművész állítja, dédunokája a védőangyala:

Megmentette az életemet. Tinának köszönhetően még időben felfedezték, hogy nőgyógyászati daganatom van. Ha ő nem lenne, talán már nem is élnék. (…) Azt a törődést és szeretetet, amit én adtam Tinácskámnak, amikor kicsi lány volt, most mind visszakapom tőle

– vallotta be Bangó Margit.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bangó margit

betegség

unoka

dédunoka

énekes

énekes legenda