Lopás után elmenekült: most a Sajóban találták meg a férfi holttestét

HelloVidék   
  Megosztom
Lopás után elmenekült: most a Sajóban találták meg a férfi holttestét

Csütörtök délután találták meg annak az 52 éves tarcali férfinak a holttestét, aki még január 7-én merült el Miskolcon a Sajóban. Végül Sajópetrinél emelték ki a testét a folyóból.


 


 

Ahogy mentőcsoport írt posztjában:

A Neptun Mentőcsapat búváregységéhez kora délután érkezett riasztás. Január elején a Sajó folyó miskolci szakaszán eltűnt férfi kiemeléséhez kértek segítséget Sajópetrinél. A riasztást követően rövid időn belül, 2 fővel és megfelelő technikai eszközökkel a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat a helyszínre érkezett , ahol a tűzoltóság, rendőrség és a mentők szakemberei már a helyszínen vártak minket.
Rövid szakmai egyeztetés és előkészület után megkezdtük a sikeres kiemelést

Ahogy arról a boon.hu beszámolt, ő volt az a férfi, akit lopáson kaptak január 7-én délelőtt a Miskolc keleti határában lévő egyik nagyáruházban. A férfit az áruház biztonsági őrei visszatartották és értesítették a rendőrséget, viszont valahogy aztán mégis el tudott menekülni és a Sajó felé vette az irányt. A biztonsági őrök látták, hogy mire készül és kérték, hogy ne tegye, de miután a vízbe ugrott, azután is folymatosan kérlelték, hogy forduljon vissza és mondták, segítenek neki. A férfi mégis megpróbálta átúszni a folyót, azonban ez nem sikerült neki. A helyszínre riasztották a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársait, akik azonban akkor nem találták meg a férfit.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mentőcsoport

halál

holttest

sajó

miskolc

sajópetri

rendőrség