Lopás után elmenekült: most a Sajóban találták meg a férfi holttestét

HelloVidék   
  Megosztom
Lopás után elmenekült: most a Sajóban találták meg a férfi holttestét

Csütörtök délután találták meg annak az 52 éves tarcali férfinak a holttestét, aki még január 7-én merült el Miskolcon a Sajóban. Végül Sajópetrinél emelték ki a testét a folyóból.


 


 

Ahogy mentőcsoport írt posztjában:

A Neptun Mentőcsapat búváregységéhez kora délután érkezett riasztás. Január elején a Sajó folyó miskolci szakaszán eltűnt férfi kiemeléséhez kértek segítséget Sajópetrinél. A riasztást követően rövid időn belül, 2 fővel és megfelelő technikai eszközökkel a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat a helyszínre érkezett , ahol a tűzoltóság, rendőrség és a mentők szakemberei már a helyszínen vártak minket.
Rövid szakmai egyeztetés és előkészület után megkezdtük a sikeres kiemelést

Ahogy arról a boon.hu beszámolt, ő volt az a férfi, akit lopáson kaptak január 7-én délelőtt a Miskolc keleti határában lévő egyik nagyáruházban. A férfit az áruház biztonsági őrei visszatartották és értesítették a rendőrséget, viszont valahogy aztán mégis el tudott menekülni és a Sajó felé vette az irányt. A biztonsági őrök látták, hogy mire készül és kérték, hogy ne tegye, de miután a vízbe ugrott, azután is folymatosan kérlelték, hogy forduljon vissza és mondták, segítenek neki. A férfi mégis megpróbálta átúszni a folyót, azonban ez nem sikerült neki. A helyszínre riasztották a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársait, akik azonban akkor nem találták meg a férfit.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mentőcsoport

halál

holttest

sajó

miskolc

sajópetri

rendőrség