Meghalt egy 6 hónapos csecsemő: minden szülő rémálma vált valóra Szabolcsban

HelloVidék   
  Megosztom
Meghalt egy 6 hónapos csecsemő: minden szülő rémálma vált valóra Szabolcsban

Meghalt egy hat hónapos csecsemő, amikor kizuhant egy pineőszékből Dombrádon. A kisgyerek fejre esett, súlyos koponyasérülés okozta a halálát - adta hírül a Tények.

A székbe az apja tette bele, de a biztonsági övet nem csatolta be. A gyerek 30 cm-ről esett le. A Tények úgy tudja, az apa látta, mi történt, ezért ölbe vette a kislányt, de mivel nem talált rajta sérülést, lefektette, és ő is aludni ment. Közben a kislány meghalt. A férfinak csak órákkal később tűnt fel, hogy nem lélegzik a kisgyerek. Mentőhelikoptert riasztott, de nem tudták megmenteni a hat hónapos kislány életét.

A híradó úgy tudja, a kislány édesanyja kórházban volt éppen másik kisgyermekükkel, aki belázasodott, ezért vigyázott a csecsemőre az apa. Az apa ellen gondatlanságból elkövetett emberölésért emeltek vádat, hiszen a tragédiát el tudták volna kerülni akkor, ha a gyermeket beköti, vele tartózkodik a szobában.

Szerencsére nem lett tragédia abból a szülői gondatlanságból, ami a kínai Csangcsou városában történt. Egy kanyarban kinyílt egy kisbusz ajtaja, és kizuhant rajta egy 10 hónapos baba, de szüleinek ez fel sem tűnt. Az úttesten rúgkapáló csecsemőre egy járókelő figyelt fel, azonnal odarohant, és felvette, mielőtt elüthette volna valami.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tények

gyermek

csecsemő

halál

gondatlanság