Meghalt egy 6 hónapos csecsemő: minden szülő rémálma vált valóra Szabolcsban

HelloVidék   
  Megosztom
Meghalt egy 6 hónapos csecsemő: minden szülő rémálma vált valóra Szabolcsban

Meghalt egy hat hónapos csecsemő, amikor kizuhant egy pineőszékből Dombrádon. A kisgyerek fejre esett, súlyos koponyasérülés okozta a halálát - adta hírül a Tények.

A székbe az apja tette bele, de a biztonsági övet nem csatolta be. A gyerek 30 cm-ről esett le. A Tények úgy tudja, az apa látta, mi történt, ezért ölbe vette a kislányt, de mivel nem talált rajta sérülést, lefektette, és ő is aludni ment. Közben a kislány meghalt. A férfinak csak órákkal később tűnt fel, hogy nem lélegzik a kisgyerek. Mentőhelikoptert riasztott, de nem tudták megmenteni a hat hónapos kislány életét.

A híradó úgy tudja, a kislány édesanyja kórházban volt éppen másik kisgyermekükkel, aki belázasodott, ezért vigyázott a csecsemőre az apa. Az apa ellen gondatlanságból elkövetett emberölésért emeltek vádat, hiszen a tragédiát el tudták volna kerülni akkor, ha a gyermeket beköti, vele tartózkodik a szobában.

Szerencsére nem lett tragédia abból a szülői gondatlanságból, ami a kínai Csangcsou városában történt. Egy kanyarban kinyílt egy kisbusz ajtaja, és kizuhant rajta egy 10 hónapos baba, de szüleinek ez fel sem tűnt. Az úttesten rúgkapáló csecsemőre egy járókelő figyelt fel, azonnal odarohant, és felvette, mielőtt elüthette volna valami.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tények

gyermek

csecsemő

halál

gondatlanság