Riadót fújtak az állatorvosok: pár szem elrágcsálása házi kedvencünk életébe kerülhet

HelloVidék   
  Megosztom
Riadót fújtak az állatorvosok: pár szem elrágcsálása házi kedvencünk életébe kerülhet

Frissen szinte elixír, penészesen viszont életveszélyes a dió. Elég néhány szem szénfekete dióhéj, és máris tragédiába fulladhat a kutyasétáltatás – az elmúlt hetekben sorozatosan megteltek az állatorvosi rendelők diómérgezés miatt.

Frissen szinte elixír, penészesen viszont életveszélyes a dió. Elég néhány szem szénfekete dióhéj, és máris tragédiába fulladhat a kutyasétáltatás – az elmúlt hetekben sorozatosan megteltek az állatorvosi rendelők diómérgezés miatt. Diómérgezésre utalhat, ha a kutya szokatlanul viselkedik, izgatottá válik, hányt vagy nyálzik, esetleg izomremegése, görcse lesz - hangzott ez az RTL Híradójában.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dió

fekete dió

kutya