Táboroznál a Balatonnál? Most indult a program, és még két hétig lehet pályázni rá

MTI   
  Megosztom
Táboroznál a Balatonnál? Most indult a program, és még két hétig lehet pályázni rá

Már lehet jelentkezni a tavaszi Erzsébet-táborokba - tájékoztatta az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány. Azt írták: a tavaszi osztálykirándulásokra érkező iskolásoknak május 15-től június 9-ig ad otthont a megújult zánkai Erzsébet-tábor, ahová a jelentkezés már elkezdődött. A Balaton-parti táborozásra négy héten át, háromnapos turnusokban érkezhetnek az 1-8. évfolyamos diákokat jelentkeztető iskolák. Hozzátették, a korszerű szállást, a napi étkezéseket, az egészségügyi ellátást és a mintegy 30 különféle, osztályközösségeket erősítő élményprogramot a szervező Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (Erzsébet Alapítvány) biztosítja az Erzsébet-táborok program keretében.


 


 

A köznevelési intézmények a zánkai Erzsébet-tábor tavaszi turnusaiba március 17-ig az etaborplusz.hu online felületen jelentkezhetnek. Kiemelték: az ország egész területéről várják a gyerekeket a teljeskörűen felújított zánkai táborba, ahol 2021 óta az összes szállásépület komfortos, a szobákban pedig új bútorok és saját fürdőszoba is szolgálja a táborozók kényelmét.

A programokat a korszerű közösségi terekben, a felújított sportcsarnokban és színházteremben, valamint szabadtéren tartják. Tavasszal, a háromnapos, kétéjszakás tábori osztálykirándulásokon a szervező Erzsébet Alapítvány koncerteket és színházi előadást, sportprogramokat, továbbá digitális kompetenciafejlesztő, környezetvédelmi és ismeretterjesztő, játékos foglalkozásokat is biztosít a táborozóknak. Ezenkívül lehetőség van sétahajózásra, íjászatra, túrázásra, sőt a diákok kipróbálhatják magukat a kalandparkban is.

A turnusok ideje alatt az iskolák is szervezhetnek kirándulásokat, így a környék látnivalóit is megismerhetik a gyermekek - írták. Az alapítvány tájékoztatása szerint a május 15-től június 9-ig tartó Erzsébet-táborokba köznevelési intézmények jelentkezhetnek, így azok, akik tavasszal a Balatonnál szeretnének táborozni, a jelentkezéssel kapcsolatban az iskolájukhoz fordulhatnak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyermek

osztálykirándulás

zánka

erzsébet-tábor