Sokkoló borzalom: nyakára tekert kutyalánctól halt meg egy 5 éves kisfiú

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló borzalom: nyakára tekert kutyalánctól halt meg egy 5 éves kisfiú

Meghalt az az ötéves kisfiú, aki egy kutyaláncot játékból többször a saját nyakára tekert. Érkeztek mentők, de már nem tudtak segíteni rajta.


 

Az Infostart írta meg, a Delta Hírekre hivatkozva, hogy a kisfiú a két testvérével egy szobában játszott, amikor a saját nyakára tekerte a kutyaláncot. Úgy tudni a gyermek nyomban elfehéredett és rosszul lett. Testvérei azonnal szóltak a nevelőanyának, aki a szobába sietett és értesítette a mentőket, de a gyermek életét már nem tudták megmenteni, megfulladt.

A rendőrségi helyszínelés órákon keresztül tartott.

Az internetes lapnak a rendőrök azt mondták, hogy hétfőn délután háromnegyed 6-kor értesítették őket arról, hogy

Várpalotán az egyik társasházi ingatlanban orvosi ellátásra szorul a nyakára tekeredett lánc okozta fojtás miatt egy kisfiú. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan küzdöttek a gyermek életéért, akit már nem tudtak megmenteni.

Az öt éves fiú halálának körülményeit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

kutyalánc