Sokkoló borzalom: nyakára tekert kutyalánctól halt meg egy 5 éves kisfiú

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló borzalom: nyakára tekert kutyalánctól halt meg egy 5 éves kisfiú

Meghalt az az ötéves kisfiú, aki egy kutyaláncot játékból többször a saját nyakára tekert. Érkeztek mentők, de már nem tudtak segíteni rajta.


 

Az Infostart írta meg, a Delta Hírekre hivatkozva, hogy a kisfiú a két testvérével egy szobában játszott, amikor a saját nyakára tekerte a kutyaláncot. Úgy tudni a gyermek nyomban elfehéredett és rosszul lett. Testvérei azonnal szóltak a nevelőanyának, aki a szobába sietett és értesítette a mentőket, de a gyermek életét már nem tudták megmenteni, megfulladt.

A rendőrségi helyszínelés órákon keresztül tartott.

Az internetes lapnak a rendőrök azt mondták, hogy hétfőn délután háromnegyed 6-kor értesítették őket arról, hogy

Várpalotán az egyik társasházi ingatlanban orvosi ellátásra szorul a nyakára tekeredett lánc okozta fojtás miatt egy kisfiú. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan küzdöttek a gyermek életéért, akit már nem tudtak megmenteni.

Az öt éves fiú halálának körülményeit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

kutyalánc