Tűz ütött ki a vidéki kórházban: 130 embert kellett kimenekíteni a 7 emeletes épületből

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tűz ütött ki a vidéki kórházban: 130 embert kellett kimenekíteni a 7 emeletes épületből

Kigyulladt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egyik negyedik emeleti kórterme csütörtök este, a tűzoltók a lángokat eloltották, jelenleg embereket menekítenek ki az épületből - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője

Kisnémet Tamás tűzoltó hadnagy az MTI-nek elmondta: a Tószegi úti kórházban egy mintegy tíz négyzetméteres helyiség gyulladt ki. Az embereket másik épületszárnyba viszik, és két melegedőbusz is a helyszínre érkezett - tette hozzá, megjegyezve: jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

A tűz keletkezésének okát majd tűzvizsgálati eljárás során vizsgálják

- közölte.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szolnoki, a kunszentmártoni, a jászberényi, a mezőtúri, a kecskeméti, a szarvasi, a ceglédi és a nagykátai hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat, és embereket menekítenek ki az épület füsttel telítődött szintjeiről.

A Szol24 hírportál információi szerint a tűz a pszichiátriai osztály egyik kórtermében keletkezett, de a füst összesen négy osztályt érintett. Százharminc embernek kellett elhagynia a 7 emeletes épületet. Őket más épületszárnyakban helyezték el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

szolnok

katasztrófavédelem