Tűz ütött ki a vidéki kórházban: 130 embert kellett kimenekíteni a 7 emeletes épületből

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tűz ütött ki a vidéki kórházban: 130 embert kellett kimenekíteni a 7 emeletes épületből

Kigyulladt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egyik negyedik emeleti kórterme csütörtök este, a tűzoltók a lángokat eloltották, jelenleg embereket menekítenek ki az épületből - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője

Kisnémet Tamás tűzoltó hadnagy az MTI-nek elmondta: a Tószegi úti kórházban egy mintegy tíz négyzetméteres helyiség gyulladt ki. Az embereket másik épületszárnyba viszik, és két melegedőbusz is a helyszínre érkezett - tette hozzá, megjegyezve: jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

A tűz keletkezésének okát majd tűzvizsgálati eljárás során vizsgálják

- közölte.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szolnoki, a kunszentmártoni, a jászberényi, a mezőtúri, a kecskeméti, a szarvasi, a ceglédi és a nagykátai hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat, és embereket menekítenek ki az épület füsttel telítődött szintjeiről.

A Szol24 hírportál információi szerint a tűz a pszichiátriai osztály egyik kórtermében keletkezett, de a füst összesen négy osztályt érintett. Százharminc embernek kellett elhagynia a 7 emeletes épületet. Őket más épületszárnyakban helyezték el.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

szolnok

katasztrófavédelem