Tűz ütött ki a vidéki kórházban: 130 embert kellett kimenekíteni a 7 emeletes épületből

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tűz ütött ki a vidéki kórházban: 130 embert kellett kimenekíteni a 7 emeletes épületből

Kigyulladt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egyik negyedik emeleti kórterme csütörtök este, a tűzoltók a lángokat eloltották, jelenleg embereket menekítenek ki az épületből - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője

Kisnémet Tamás tűzoltó hadnagy az MTI-nek elmondta: a Tószegi úti kórházban egy mintegy tíz négyzetméteres helyiség gyulladt ki. Az embereket másik épületszárnyba viszik, és két melegedőbusz is a helyszínre érkezett - tette hozzá, megjegyezve: jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

A tűz keletkezésének okát majd tűzvizsgálati eljárás során vizsgálják

- közölte.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szolnoki, a kunszentmártoni, a jászberényi, a mezőtúri, a kecskeméti, a szarvasi, a ceglédi és a nagykátai hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat, és embereket menekítenek ki az épület füsttel telítődött szintjeiről.

A Szol24 hírportál információi szerint a tűz a pszichiátriai osztály egyik kórtermében keletkezett, de a füst összesen négy osztályt érintett. Százharminc embernek kellett elhagynia a 7 emeletes épületet. Őket más épületszárnyakban helyezték el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

szolnok

katasztrófavédelem