Vödörszámra vihették haza az ingyenhalat Szolnokon: az akciót megismétlik

HelloVidék   
  Megosztom
Vödörszámra vihették haza az ingyenhalat Szolnokon: az akciót megismétlik

Az akció sikeres volt, nagyon sokan megjelentek a helyszínen, így a Tisza Horgászegyesület úgy döntött, hogy hamarosan újabb alkalmat szerveznek, amikor megint ingyen törpeharcsához lehet jutni - írta a Pecaverzum.


 


 

Az idei évben is folytatja jó szokását a Tisza Horgászegyesület, amely ismét ingyenes törpeharcsa elviteli lehetőséget biztosított Szolnokon március 18-án, szombaton - írta a Pecaverzum.

Az Alcsi-Holt Tisza ökológiai célú szelektív halászat során a vízből kikerült törpeharcsákat vihették el a személyesen megjelentek az egyesület Szellő úti halőri bázisáról.

A feltétel mindösszesen annyi volt, hogy mindenkinél legyen egy vödör, illetve kikötötték a személyenként öt kilogrammos maximális limitet.

A Tisza Horgászegyesület tájékoztatása szerint az akció remekül sikerült, közel 5.000 kilogramm halat osztottak szét.

Azt is bejelentették, hogy várhatóan két hét múlva megismételik az alkalmat. A pontos időpontról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

törpeharcsa

szolnok