Vödörszámra vihették haza az ingyenhalat Szolnokon: az akciót megismétlik

HelloVidék   
  Megosztom
Vödörszámra vihették haza az ingyenhalat Szolnokon: az akciót megismétlik

Az akció sikeres volt, nagyon sokan megjelentek a helyszínen, így a Tisza Horgászegyesület úgy döntött, hogy hamarosan újabb alkalmat szerveznek, amikor megint ingyen törpeharcsához lehet jutni - írta a Pecaverzum.


 


 

Az idei évben is folytatja jó szokását a Tisza Horgászegyesület, amely ismét ingyenes törpeharcsa elviteli lehetőséget biztosított Szolnokon március 18-án, szombaton - írta a Pecaverzum.

Az Alcsi-Holt Tisza ökológiai célú szelektív halászat során a vízből kikerült törpeharcsákat vihették el a személyesen megjelentek az egyesület Szellő úti halőri bázisáról.

A feltétel mindösszesen annyi volt, hogy mindenkinél legyen egy vödör, illetve kikötötték a személyenként öt kilogrammos maximális limitet.

A Tisza Horgászegyesület tájékoztatása szerint az akció remekül sikerült, közel 5.000 kilogramm halat osztottak szét.

Azt is bejelentették, hogy várhatóan két hét múlva megismételik az alkalmat. A pontos időpontról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

törpeharcsa

szolnok